Op zoek naar de beste makelaar in Breda? Regel het met gemak!

Vergelijk direct de makelaars in jouw omgeving en kom in contact

Vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Wonen in Breda

Breda de stad die samen met Leeuwarden de titel mag dragen als Nassaustad. De Nassaus hebben tussen 1406 en 1566 gezorgd voor veel welvaart in Breda. In de stad zijn nog veel kenmerken te vinden. Daarnaast staat Breda bekend om de gezelligheid, de vele kroegen en uiteraard het jaarlijks terugkerende carnaval. Tijdens deze periode wordt Breda omgetovert tot “Kielegat”. De stad heeft ongeveer 152.000 inwoners. De WOZ-waarde is over de afgelopen vijf jaar 22 procent gestegen tot € 250.000,-. 

Wonen in het gezellige Centrum

In het Centrum vind je de rijke historie van Breda, zoals in de Haven en het Spanjaardsgat. Midden in het Centrum ligt de Grote Markt met de Grote Kerk. Rond deze kerk bevinden zich de oudste straten van de stad, zoals: de Reigerstraat, Cingelstraat, Catharinastraat en het Kasteelplein. Er wonen ongeveer 15.000 mensen, dit aantal stijgt jaarlijks met zeven procent. De WOZ-waarde in het Centrum is de afgelopen vijf jaar met 23 procent gestegen tot € 212.000,-.

Wonen in het historische Noord

Breda Noord heeft een mooie historie met een diversiteit aan woningen. Er staan veel eengezinswoningen en één van de kenmerken is de Watertoren uit 1934 welke is gelegen aan de Speelhuislaan in de buurt Belcrum. De wijk heeft rond de 27.000 inwoners dit aantal stijgt jaarlijks met vijf procent. De WOZ-waarde in Noord is de afgelopen vijf jaar met 19 procent gestegen tot € 185.000,-.

Wonen in het diverse Breda Oost

In Oost is een diversiteit aan woningen te vinden, zo bestaat de wijk Heusdenhout uit zowel hoog- als laagbouw met veel hofjes. Terwijl er in de stadswijk Zandberg meer villa’s, herenhuizen en middensegment woningen staan. Er wonen hier ongeveer 25.000 mensen. De WOZ-waarde in Oost is de afgelopen vijf jaar met 23 procent gestegen tot  281.000,-.

Heerlijk wonen in Zuid Oost omgeven door bossen

In Zuid Oost heb je mooie plekken zoals de Ginnekenmarkt, Sint-Laurentiuskerk, Mariakerk, Winkelcentrum de Burcht en het Mastbos. Aan Breda Zuid Oost grenzen enorme bossen, waarbij er in het Mastbos verschillende sportcomplexen gelegen zijn. Er wonen hier rond de 20.000 mensen in dit deel van de stad. De WOZ-waarde in Zuid Oost is de afgelopen vijf jaar met 25 procent gestegen tot € 339.000,-. 

Wonen in het ruim opgezette Zuid

Het stadsdeel Zuid is erg divers. In de woonwijk Boeimeer staan veel vooroorlogse eengezinswoningen en is het Ruitersbos de dunbevolkste woonwijk van Breda mede door de vele luxueuze koopwoningen en sportcomplexen in de wijk. Verder heeft Haagpoort een kleine, warme gemeenschap met de wekelijkse zaterdagmarkt. Er wonen hier rond de 9.000 mensen. De WOZ-waarde in Zuid is de afgelopen vijf jaar met 23 procent gestegen tot ongeveer € 377.000,-. 

Wonen in het oude West

In West staan prachtige oude voor- en naoorlogse wijken. Er wonen ongeveer 33.000 mensen in de wijk. De WOZ-waarde in West is de afgelopen vijf jaar met 17 procent gestegen tot ongeveer € 227.000,-. 

Wonen in een lage woning in Noord West

In Noord West staat voornamelijk laagbouw. De wijk Haagse Beemden behoort tot de grootste wijk van Breda. Waarbij de wijk ongeveer 26.000 inwoners heeft. De WOZ-waarde in Noord West is de afgelopen vijf jaar met 16 procent gestegen tot € 227.000,-. Breda Noord West bestaat uit de volgende buurten: AsterdEmerGageldonkHaagse-BeemdenHeksenwielKesterenKievitsloopKroetenMuizenbergParadijs en Overkroeten.

Wonen in het populaire Prinsenbeek

Binnen de gemeente Breda zijn er nog een aantal populaire omringende dorpen. Zo is er het dorp Prinsenbeek, waarbij de gemiddelde WOZ-waarde € 350.000,- is. Dit is 22 procent meer dan 5 jaar geleden. 

Bavel is een ander dorp waar ongeveer 9.000 mensen wonen. Hier is de gemiddelde waarde € 400.000,-. In Ulvenhout wonen ongeveer 5.000 mensen. Hier is de gemiddelde woningwaarde € 436.000,-. 

Het laatste aangrenzende dorp is Teteringen. Hier wonen ongeveer 7.800 mensen. 

Alle dorpen zijn zeer goed bereikbaar vanaf Breda, waardoor het erg aantrekkelijk wonen is.

Verhuizen naar Breda

Ben jij van plan om te verhuizen naar Breda en heb je een geschikte makelaar nodig om een woning te vinden? Dan helpt Juiste Makelaar jou met het vinden van een geschikte makelaar. Op basis van jouw voorkeuren zoals de gewenste buurt matchen wij jou met 1 of 2 makelaars. Een van deze aankoopmakelaars zal jou verder helpen met de zoektocht naar jouw droomwoning in Breda. 

Makelaar vinden in Breda

In Breda en de omliggende dorpen zijn tientallen makelaars actief. Dit komt mede doordat Breda enorm populair is. Maar door deze populariteit is het moeilijk de beste makelaar te selecteren. Want hoe weet jij wat een realistische prijs is? Of wat een goede beoordeling is? Wij van Juiste Makelaar zijn hierin gespecialiseerd. Op basis van de data die wij continu verzamelen over de makelaars in en rondom Breda, kunnen wij jou zo goed mogelijk helpen. Op basis van jouw voorkeuren kom je in contact met 1 of 2 makelaars. Vervolgens kies jij zelf met welke makelaar je wilt samenwerken. Vul nu direct je voorkeuren in en ontdek het!

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Ontvang jouw makelaars per mail

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.5 klanttevredenheid
uit 11 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Michiel

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Via Juiste Makelaar een goede makelaar gevonden, proces was makkelijk en snel te doorlopen, Door enkele vragen in te vullen kwam er een match uit die aansloot op mijn wensen.

Icons/login Created with Sketch.
Chanell

6/10 Voldoende

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Erg betrokken en behulpzaam.

Ik heb de contact met de makelaars als zeer prettig ervaren.

Icons/login Created with Sketch.
Peter

9/10 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Snelle en duidelijk bevestiging. Persoonlijke nazorg/follow-up.

Versterk je onderhandelingspositie met de Hypotheekbelofte

Er is veel concurrentie in de huizenmarkt. Hoe zorg je ervoor dat jouw bod wél wordt geaccepteerd? Het is voor verkopers en verkoopmakelaars een groot voordeel als je in het biedproces al kunt aantonen dat je de hypotheek rond kunt krijgen. Met het Hypotheekbelofterapport van Hypotheek Visie weet je nog zonder het adviestraject van een hypotheekadviseur hoeveel je kunt lenen. Dat maakt de kans groot dat de verkopende partij jouw bod gaat accepteren.

  • Snel een overzichtelijk rapport met jouw hypotheekmogelijkheden
  • Zekerheid van financiering met behulp van een expert van Hypotheek Visie
  • Sterke onderhandelingspositie tijdens de huizenjacht

Interesse in de hypotheekbelofte? Bekijk de hypotheekbelofte

 

Ga naar de Hypotheekbelofte

Vergelijk hier