Op zoek naar de beste makelaar in Breda? Vergelijk hier alle makelaars in Breda

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor jou de makelaars in Breda

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Verkoopmakelaars in verschillende wijken Breda

Een verkoopmakelaar die gespecialiseerd is in bepaalde wijken in Breda, dat is een belangrijke factor bij het kiezen van een geschikte verkoopmakelaar. Wanneer je met een makelaar samenwerkt die ervaring heeft in een Bredase wijk waar jij je huis wilt verkopen, dan heb je een voorsprong. Deze makelaar heeft kennis van de bouwstijl, weet wat er speelt in de buurt, kent de actieve makelaars in de buurt en kent het type mens wat geïnteresseerd is in jouw huis. Sterker nog, misschien heeft een makelaar die regelmatig woningen verkoopt al geïnteresseerden voor het huis. Kijk daarom goed of de makelaar actief is in de wijk waar jij een huis wilt kopen of verkopen. 

Benieuwd naar tips om je huis sneller te verkopen in Breda? Lees dan hier verder!  

Aankoopmakelaars in verschillende wijken Breda

In het populaire Breda zijn verschillende aankoopmakelaars actief. Dit komt mede door het huizentekort in de stad. Het is steeds moeilijker geworden om een woning aan te kopen in de populaire wijken van Breda. Vergeet daarom niet om eerst goed rond te kijken wat voor een type aankoopmakelaars er actief zijn in de diverse wijken van Breda. Doe onderzoek welke aankoopmakelaar veel huizen aankoopt in Breda en of dit binnen jouw segment past. Op deze manier is de kans groter dat jij je droomhuis gaat vinden in Breda. 

Benieuwd welke taken een aankoopmakelaar in Breda allemaal voor jou uit handen kan nemen? Lees hier verder. 

Verkoopmakelaars vergelijken Breda

Het vinden van een geschikte verkoopmakelaar in Breda en omgeving kan een moeilijke zoektocht zijn. Want hoe weet je welke verkoopmakelaar geschikt is? Dit is de reden waarom Juiste Makelaar al onderzoek heeft gedaan. Kies in de tool aan wat de verkoopmakelaar voor je kan betekenen en welke voorkeur je hebt voor het type makelaar. Met deze voorselectie passen de overgebleven verkoopmakelaars bij jouw voorkeuren. 

Daarna kun je de overgebleven makelaars in Breda zelf vergelijken om te checken bij welke makelaar je het beste gevoel hebt. Tijdens het vergelijken kun je letten op de volgende punten: 

  • Vergelijk dezelfde kosten met elkaar
  • Hoe presenteert de verkoopmakelaar de woningen?
  • Zijn de foto’s van hoge kwaliteit en vallen ze op?
  • Verkoopt de makelaar woningen in de buurt waar jij wilt verkopen?
  • Hoe promoot de verkoopmakelaar de woningen? 

Liever nog meer weten over het vergelijken van verkoopmakelaars in Breda? Lees dan hier verder. 

Aankoopmakelaars vergelijken Breda

Wanneer je de zoektocht naar een geschikte aankoopmakelaar in Breda bent gestart, is de volgende stap het vergelijken van meerdere aankoopmakelaars. Bij Juiste Makelaar begrijpen wij dat het ingewikkeld is om zonder enige ervaring verschillende aankoopmakelaars te vergelijken. Want hoe weet je waar je op moet letten bij het maken van deze vergelijking? 

Het systeem van Juiste Makelaar is zo ontwikkeld dat op basis van jouw voorkeuren er een selectie wordt gemaakt van twee aankoopmakelaars. Deze aankoopmakelaars hebben beide ervaring in de wijk waar jij graag een huis wilt kopen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de keuze maken tussen deze twee makelaars. Hieronder lees je een aantal tips waar je op kunt letten tijdens het vergelijken van deze twee makelaars: 

  • Welke taken gaan de verschillende aankoopmakelaars voor je uitvoeren? 
  • Ga je alleen bezichtigen, gaat de makelaar altijd mee of pas bij een tweede bezichtiging? 
  • Zijn de kosten inclusief btw en zijn de taken hetzelfde van beide aankoopmakelaars? 
  • Heeft de aankoopmakelaar ervaring met het aankopen en verkopen van woningen in de Bredase wijk waar je op zoek bent? 

Wil je weten wat nog andere punten zijn bij het vergelijken van een Bredase aankoopmakelaar? Kijk dan hier

Verhuizen naar Breda

Ben jij van plan om te verhuizen naar Breda en heb je een geschikte makelaar nodig om een woning te vinden? Dan helpt Juiste Makelaar jou met het vinden van een geschikte makelaar. Op basis van jouw voorkeuren zoals de gewenste buurt matchen wij jou met 1 of 2 makelaars. Een van deze aankoopmakelaars zal jou verder helpen met de zoektocht naar jouw droomwoning in Breda. 

Makelaar vergelijken in verschillende wijken in Breda

1. Centrum; 2. Breda Noord; 3. Breda Oost; 4. Breda Zuid Oost; 5. Breda Zuid; 6. Breda West; 7. Breda Noord West; 8. Bavel; 9. Ulvenhout; 10. Prinsenbeek; 11. Teteringen

 

Wonen in Breda

Breda de stad die samen met Leeuwarden de titel mag dragen als Nassaustad. De Nassaus hebben tussen 1406 en 1566 gezorgd voor veel welvaart in Breda. In de stad zijn nog veel kenmerken te vinden. Daarnaast staat Breda bekend om de gezelligheid, de vele kroegen en uiteraard het jaarlijks terugkerende carnaval. Tijdens deze periode wordt Breda omgetovert tot “Kielegat”. De stad heeft ongeveer 152.000 inwoners. De WOZ-waarde is over de afgelopen vijf jaar 22 procent gestegen tot € 250.000,-. 

Wonen in het gezellige Centrum

In het Centrum vind je de rijke historie van Breda, zoals in de Haven en het Spanjaardsgat. Midden in het Centrum ligt de Grote Markt met de Grote Kerk. Rond deze kerk bevinden zich de oudste straten van de stad, zoals: de Reigerstraat, Cingelstraat, Catharinastraat en het Kasteelplein. Er wonen ongeveer 15.000 mensen, dit aantal stijgt jaarlijks met zeven procent. De WOZ-waarde in het Centrum is de afgelopen vijf jaar met 23 procent gestegen tot € 212.000,-.

Wonen in het historische Breda Noord

Breda Noord heeft een mooie historie met een diversiteit aan woningen. Er staan veel eengezinswoningen en één van de kenmerken is de Watertoren uit 1934 welke is gelegen aan de Speelhuislaan in de buurt Belcrum. De wijk heeft rond de 27.000 inwoners dit aantal stijgt jaarlijks met vijf procent. De WOZ-waarde in Noord is de afgelopen vijf jaar met 19 procent gestegen tot € 185.000,-.

Wonen in het diverse Breda Oost

In Oost is een diversiteit aan woningen te vinden, zo bestaat de wijk Heusdenhout uit zowel hoog- als laagbouw met veel hofjes. Terwijl er in de stadswijk Zandberg meer villa’s, herenhuizen en middensegment woningen staan. Er wonen hier ongeveer 25.000 mensen. De WOZ-waarde in Oost is de afgelopen vijf jaar met 23 procent gestegen tot  281.000,-.

Heerlijk wonen in Breda Zuid Oost omgeven door bossen

In Zuid Oost heb je mooie plekken zoals de Ginnekenmarkt, Sint-Laurentiuskerk, Mariakerk, Winkelcentrum de Burcht en het Mastbos. Aan Breda Zuid Oost grenzen enorme bossen, waarbij er in het Mastbos verschillende sportcomplexen gelegen zijn. Er wonen hier rond de 20.000 mensen in dit deel van de stad. De WOZ-waarde in Zuid Oost is de afgelopen vijf jaar met 25 procent gestegen tot € 339.000,-. 

Wonen in het ruim opgezette Breda Zuid

Het stadsdeel Zuid is erg divers. In de woonwijk Boeimeer staan veel vooroorlogse eengezinswoningen en is het Ruitersbos de dunbevolkste woonwijk van Breda mede door de vele luxueuze koopwoningen en sportcomplexen in de wijk. Verder heeft Haagpoort een kleine, warme gemeenschap met de wekelijkse zaterdagmarkt. Er wonen hier rond de 9.000 mensen. De WOZ-waarde in Zuid is de afgelopen vijf jaar met 23 procent gestegen tot ongeveer € 377.000,-. 

Wonen in het oude Breda West

In West staan prachtige oude voor- en naoorlogse wijken. Er wonen ongeveer 33.000 mensen in de wijk. De WOZ-waarde in West is de afgelopen vijf jaar met 17 procent gestegen tot ongeveer € 227.000,-. 

Wonen in een lage woning in Breda Noord West

In Noord West staat voornamelijk laagbouw. De wijk Haagse Beemden behoort tot de grootste wijk van Breda. Waarbij de wijk ongeveer 26.000 inwoners heeft. De WOZ-waarde in Noord West is de afgelopen vijf jaar met 16 procent gestegen tot € 227.000,-. Breda Noord West bestaat uit de volgende buurten: AsterdEmerGageldonkHaagse-BeemdenHeksenwielKesterenKievitsloopKroetenMuizenbergParadijs en Overkroeten.

Wonen in het populaire Prinsenbeek

Binnen de gemeente Breda zijn er nog een aantal populaire omringende dorpen. Zo is er het dorp Prinsenbeek, waarbij de gemiddelde WOZ-waarde € 350.000,- is. Dit is 22 procent meer dan 5 jaar geleden. 

Bavel is een ander dorp waar ongeveer 9.000 mensen wonen. Hier is de gemiddelde waarde € 400.000,-. In Ulvenhout wonen ongeveer 5.000 mensen. Hier is de gemiddelde woningwaarde € 436.000,-. 

Het laatste aangrenzende dorp is Teteringen. Hier wonen ongeveer 7.800 mensen. 

Alle dorpen zijn zeer goed bereikbaar vanaf Breda, waardoor het erg aantrekkelijk wonen is.

Huis gekocht of verkocht in Breda

Nadat je een huis hebt gekocht of verkocht met de hulp van een makelaar in Breda, is de volgende stap het verhuizen van je spullen. Vergeet voordat je gaat verhuizen je niet in te schrijven bij de gemeente Breda. Zo geef je eenvoudig aan alle overheidsinstanties door dat je verhuisd bent. Dit kan zowel als je binnen Breda gaat verhuizen als naar Breda komt. 

Ben je van plan je nieuwe woning te verbouwen? Bekijk dan eerst of je een omgevingsvergunning nodig hebt. Dit kun je eenvoudig doen via het Omgevingsloket. Hier controleer je eerst of er een vergunning nodig is voor je verbouwing. Indien je voor een grote verbouwing van je nieuwe huis een vergunning nodig hebt kun je deze direct aanvragen. Wil je meer informatie over bouwen en verbouwen in Breda? Lees dan hier meer info.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Icons/login Created with Sketch.
Diederik, Den-Haag

15 april 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snelle en adequate service

Via de Juiste Makelaar ben ik in contact gekomen met een makelaar die de omgeving kent en al snel goede dienst wist te verlenen.

Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL