Bentum Dragtstra Makelaars

Bentum Dragtstra Makelaars is een makelaar gevestigd in Emmen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Bentum Dragtstra Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bentum Dragtstra Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Emmen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bentum Dragtstra Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bentum Dragtstra Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 270.000
  • Gemiddelde verkooptijd 67
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -112.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Bentum Dragtstra Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bentum Dragtstra Makelaars verkoopt

Bentum Dragtstra Makelaars is het meeste actief in Emmen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bentum Dragtstra Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bentum Dragtstra Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Emmen 19 € 284.000
Emmer-Compascuum 3 € 213.000
Coevorden 1 € 215.000
Schoonoord 1 € 275.000
Nieuw-Weerdinge 1 € 180.000

Type woningen die Bentum Dragtstra Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bentum Dragtstra Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bentum Dragtstra Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
37%
tussenwoning
30%
2 onder 1 kapwoning
7%
eindwoning
7%
portiekflat
7%
galerijflat
4%
geschakelde woning
4%
hoekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bentum Dragtstra Makelaars

Wat kost Bentum Dragtstra Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bentum Dragtstra Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bentum Dragtstra Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.000.

Waar is Bentum Dragtstra Makelaars actief?

+

Bentum Dragtstra Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Emmen, Emmer-Compascuum, Coevorden, Schoonoord en Nieuw-Weerdinge.

In welk prijssegment is Bentum Dragtstra Makelaars actief?

+

Bentum Dragtstra Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bentum Dragtstra Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 270.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Emmen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Emmen en vergelijkbaar is aan Bentum Dragtstra Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!