Becks Makelaardij

Becks Makelaardij is een makelaar gevestigd in Overlangel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Becks Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Becks Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Overlangel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Becks Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Becks Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Becks Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 435.000
  • Gemiddelde verkooptijd 15
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Becks Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Becks Makelaardij verkoopt

Becks Makelaardij is het meeste actief in Overlangel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Becks Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Becks Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ravenstein 1 € 359.000
Overlangel 1 € 530.000
Schaijk 1 € 495.000
Malden 1 € 358.000

Type woningen die Becks Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Becks Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Becks Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
25%
galerijflat
25%
tussenwoning
25%
vrijstaande woning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Becks Makelaardij

Wat kost Becks Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Becks Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Becks Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Becks Makelaardij actief?

+

Becks Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ravenstein, Overlangel, Schaijk en Malden.

In welk prijssegment is Becks Makelaardij actief?

+

Becks Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Becks Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 435.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Overlangel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Overlangel en vergelijkbaar is aan Becks Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!