Bdeker Udema Makelaardij

Bdeker Udema Makelaardij is een makelaar gevestigd in Tynaarlo. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bdeker Udema Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bdeker Udema Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tynaarlo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bdeker Udema Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bdeker Udema Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bdeker Udema Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 267.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Bdeker Udema Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bdeker Udema Makelaardij verkoopt

Bdeker Udema Makelaardij is het meeste actief in Tynaarlo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bdeker Udema Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bdeker Udema Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tynaarlo 1 € 359.000
Winschoten 1 € 190.000
Beerta 1 € 215.000
Finsterwolde 1 € 350.000
Scheemda 1 € 240.000

Type woningen die Bdeker Udema Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bdeker Udema Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bdeker Udema Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
50%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
17%
tussenwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bdeker Udema Makelaardij

Wat kost Bdeker Udema Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bdeker Udema Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bdeker Udema Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Bdeker Udema Makelaardij actief?

+

Bdeker Udema Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tynaarlo, Winschoten, Beerta, Finsterwolde en Scheemda.

In welk prijssegment is Bdeker Udema Makelaardij actief?

+

Bdeker Udema Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bdeker Udema Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 267.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tynaarlo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tynaarlo en vergelijkbaar is aan Bdeker Udema Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!