Annet Reessink Makelaardij & Taxaties

Annet Reessink Makelaardij & Taxaties is een makelaar gevestigd in Winterswijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Annet Reessink Makelaardij & Taxaties hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Annet Reessink Makelaardij & Taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Winterswijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Annet Reessink Makelaardij & Taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Annet Reessink Makelaardij & Taxaties zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Annet Reessink Makelaardij & Taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 284.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -82.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Annet Reessink Makelaardij & Taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Annet Reessink Makelaardij & Taxaties verkoopt

Annet Reessink Makelaardij & Taxaties is het meeste actief in Winterswijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Annet Reessink Makelaardij & Taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Annet Reessink Makelaardij & Taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Winterswijk 7 € 268.000
Lichtenvoorde 1 € 397.000

Type woningen die Annet Reessink Makelaardij & Taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Annet Reessink Makelaardij & Taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Annet Reessink Makelaardij & Taxaties het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
25%
hoekwoning
25%
vrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Annet Reessink Makelaardij & Taxaties

Wat kost Annet Reessink Makelaardij & Taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Annet Reessink Makelaardij & Taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Annet Reessink Makelaardij & Taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Annet Reessink Makelaardij & Taxaties actief?

+

Annet Reessink Makelaardij & Taxaties heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Winterswijk en Lichtenvoorde.

In welk prijssegment is Annet Reessink Makelaardij & Taxaties actief?

+

Annet Reessink Makelaardij & Taxaties is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Annet Reessink Makelaardij & Taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 284.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Winterswijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Winterswijk en vergelijkbaar is aan Annet Reessink Makelaardij & Taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!