Aerdenhout & Omstreken Makelaars

Aerdenhout & Omstreken Makelaars is een makelaar gevestigd in Aerdenhout. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Aerdenhout & Omstreken Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Aerdenhout & Omstreken Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Aerdenhout en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Aerdenhout & Omstreken Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Aerdenhout & Omstreken Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.435.000
  • Gemiddelde verkooptijd 75
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -255.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Aerdenhout & Omstreken Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Aerdenhout & Omstreken Makelaars verkoopt

Aerdenhout & Omstreken Makelaars is het meeste actief in Aerdenhout. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Aerdenhout & Omstreken Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Aerdenhout & Omstreken Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 3 € 1.841.000
Aerdenhout 2 € 1.072.000
Noordwijk 2 € 1.350.000
Hoofddorp 1 € 795.000
Vogelenzang 1 € 1.645.000

Type woningen die Aerdenhout & Omstreken Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Aerdenhout & Omstreken Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Aerdenhout & Omstreken Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
vrijstaande woning
42%
2 onder 1 kapwoning
8%
galerijflat
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aerdenhout & Omstreken Makelaars

Wat kost Aerdenhout & Omstreken Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 14.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 21.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Aerdenhout & Omstreken Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Aerdenhout & Omstreken Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 7.200 en de € 10.800.

Waar is Aerdenhout & Omstreken Makelaars actief?

+

Aerdenhout & Omstreken Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Aerdenhout, Noordwijk, Hoofddorp en Vogelenzang.

In welk prijssegment is Aerdenhout & Omstreken Makelaars actief?

+

Aerdenhout & Omstreken Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Aerdenhout & Omstreken Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.435.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 12.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Aerdenhout

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Aerdenhout en vergelijkbaar is aan Aerdenhout & Omstreken Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!