Makelaars Nijmegen - Vergelijk nu alle makelaars!

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor de Juiste Makelaar

Huizen vector Huizen vector

Makelaar in Nijmegen?

Gemiddeld koop je vier keer in je leven een woning, om precies te zijn 3,8 keer. Een makelaar koopt en verkoopt honderden woningen in zijn leven. Het is dus een feit dat een makelaar veel ervaring hierin heeft. Tijdens het koop of verkoopproces kan een lokale makelaar in Nijmegen, je dus erg goed begeleiden met de ervaring die zij hebben opgedaan. Tijdens de vele transacties die zij hebben verricht. Maar hoe vind je nou de makelaar die bij je past? Bij Juiste Makelaar hebben wij speciaal voor jou een vergelijkingstool ontwikkeld om dit proces makkelijker te maken. Je vult je voorkeuren in, onze specialist neemt contact met op om nog extra wensen te bespreken, Vervolgens zullen wij twee makelaars voor je selecteren in Nijmegen of liever ergens anders? Dat kan natuurlijk ook! Vul onze tool in en wij helpen je graag verder.

Vergelijken: Hoe werkt de tool?

Momenteel zijn er meer mensen opzoek naar een huis in Nijmegen dan dat mensen willen verkopen, er is dan ook een groot woning te kort op de woningmarkt. Uiteindelijk wil je maximale uit de verkoop van je woning halen en zo goed mogelijke woning aankopen, helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Met behulp van een makelaar kan je dit vaak bewerkstelligen. Via onze tool van Juiste Makelaar, is het mogelijk om een lokale makelaar Nijmegen te vinden die het best bij je past. Hoe werkt het:

  1. Nadat je onze tool hebt gebruikt, zullen wij beginnen met de vergelijken.
  2. Onze specialist neemt gratis en vrijblijvend contact met je op om de verdere wensen te bespreken.
  3. Vervolgens ontvang je een mail met de geselecteerde makelaars, daarna zullen de makelaars gratis en vrijblijvend ook even contact met je opnemen.
  4. De uiteindelijke keuze met wie je een samenwerking wil aangaan, bepaal jezelf.

Voordelen van een makelaar in Nijmegen

Dit kan één van de grootste stappen in je leven zijn wanneer je een huis wilt kopen of verkopen. Het belangrijkste is dan ook dit zorgvuldig gebeurd. Een lokale makelaar in Nijmegen heeft vaak veel kennis over de lokale woningmarkt, ze weten vaak wat er recent verkocht is of te koop komt. Met een makelaar blijf je de rest dus vaak een stap voor. Check dus ook altijd de marktkennis van je makelaar waar je een woning wil kopen of verkopen in Nijmegen. Een lokale makelaar kan een aantal voordelen hebben:

 • De lokale makelaar Nijmegen kent vaak potentiële kopers of verkopers
 • De lokale makelaar Nijmegen kent de markt en zijn collega’s
 • De lokale makelaar Nijmegen kent de stad van binnen en buiten
 • De lokale makelaar Nijmegen weet wat er recent verkocht is en wat er op de markt gaat komen.

Makelaar inschakelen in Nijmegen

Waar ga je opletten bij het vergelijken van makelaars in Nijmegen? Hoe weet je welke makelaar het beste resultaat gaat behalen voor jou?  Door de krappe woningmarkt in Nijmegen zijn steeds meer mensen die bij een huis gaan kijken en/of die gaan bieden op een huis. Dit kan het voor een koper erg lastig maken om het winnende bod te krijgen en bij een verkoper kan het weer essentieel zijn om het beste resultaat te realiseren uit de verkoop. Dit kan vaak met een makelaar. Hoe maak je uiteindelijk zelf het onderscheid tussen de twee geselecteerde makelaars.

Aankoopmakelaars vergelijken Nijmegen

Wanneer weinig tot geen ervaring hebt met het aankopen van een huis is het lastig om aankoopmakelaars te vergelijken. Na dat Juiste makelaar de selectie heeft gemaakt. Is het aan jou om de twee beste aankoopmakelaars met elkaar te vergelijken. Dit kun je doen op basis van een aantal tips die hieronder staan:

 • Hoe actief is de aankoopmakelaar in de Nijmeegse wijk of stadsdeel waar je op zoek bent?
 • Wat zijn de taken die de makelaars uitvoeren tegenover de kosten die de aankoopmakelaar berekend? Vergelijk altijd de kosten inclusief btw met elkaar.
 • Heeft de aankoopmakelaar een goed netwerk. Denk hierbij aan dat de makelaar wellicht goede informatie heeft over woningen die op de markt komen.
 • Gaat ze altijd mee naar bezichtigingen?
 • Bieden de aankoopmakelaars HuisAssist aan? Hier kan je alle diensten vinden die bij de aankoop komen kijken en helpen je van A tot Z daarbij
 • Welke courtages rekenen de makelaars. is dit no cure no pay? Makelaars werken vaak met percentages of een fixed fee.

Verkoopmakelaars vergelijken Nijmegen

Om het beste resultaat te krijgen uit de verkoop van de woning, kan een lokale makelaar Nijmegen, vaak tot een goed resultaat komen. Na dat wij via Juiste Makelaar je in contact hebben gebracht  met de twee makelaars. Is het aan jou om te kijken, wie het beste bij je past. Hieronder staan een aantal tips, die kunnen helpen:

 • Vergelijk de taken van de verkoopmakelaars met elkaar. Wat biedt de ene makelaar wel aan en de ander niet.
 • Vergelijk de kosten in verhouding tot de taken van iedere verkoopmakelaar. Let op, zorg ervoor dat je beide prijzen inclusief btw berekend en of het no cure no pay is.
 • Hoe gaan de makelaars je woning promoten? Op welke woningplatforms plaatsen zij de woning en sturen ze ook een mailing uit naar de bestaande klanten?
 • Heeft makelaar veel verkoopervaring in jou buurt of stadsdeel in Nijmegen?
 • En tot slot, heb je een goed gevoel bij de makelaar?

Nog meer tips over het vergelijken van de actieve makelaars in Nijmegen? Hier vind je meer informatie over het vergelijken van de makelaar Nijmegen, zo maak je de beste keuze!

Wonen in Nijmegen,

De stad Nijmegen is de oudste stad van Nederland. De inwoners waarderen een groene en ruime omgeving. Om deze redenen is het daarom ook heel prettig wonen. Wanneer je in Nijmegen rondloopt merk je dat er veel studenten en starters in Nijmegen wonen. Hierdoor vind je hier veel winkels, gezellige kroegen, eetcafés en restaurants.

Het meest bekende evenement in Nijmegen is de Nijmeegse Vierdaagse. Hier komen sport, ontspanning en de Nijmeegse gezelligheid samen. Naast dit prachtige evenement, is er de Zevenheuvelenloop en zijn er ieder jaar tal van concerten en festivals.

Nijmegen heeft 9 verschillende stadsdelen met elk een ander karakter. In de map hiernaast zijn de verschillende stadsdelen goed te zien. De verschillende stadsdelen zijn opgesplitst in: Nijmegen Centrum, Nijmegen Oost, Nijmegen Oud-West, Nijmegen Nieuw-West, Nijmegen Midden, Nijmegen Zuid, Dukenburg, Lindenholt en Nijmegen Noord. In Nijmegen wonen in totaal 177.000 mensen,

Makelaar Nijmegen

1. Centrum; 2. Oost; 3. Oud-West; 4. Nieuw-West; 5. Midden; 6. Zuid; 7. Dukenburg; 8. Lindenholt; 9. Noord

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Icons/login Created with Sketch.
Diederik, Den-Haag

15 april 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snelle en adequate service

Via de Juiste Makelaar ben ik in contact gekomen met een makelaar die de omgeving kent en al snel goede dienst wist te verlenen.

Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL