Makelaar Zwolle: Vergelijk lokale makelaars in Zwolle op basis van jouw eigen voorkeuren

Kom in contact met de beste makelaar in Zwolle speciaal voor jou

Huizen vector Huizen vector

Makelaar Zwolle, is dat nodig?

Zwolle is al jaren enorm populair. Een probleem wat dit met zich meebrengt is de krapte op de woningmarkt. Hierdoor gaan steeds meer mensen in Zwolle met een makelaar samenwerken. Maar op dit moment zijn er 73 actieve makelaars in Zwolle, wat de keuze lastig maakt. Wanneer je weinig ervaring hebt met het kopen of verkopen van een huis, weet je ook niet direct waar je op moet letten bij een makelaar. Gelukkig kunnen wij je helpen met deze ingewikkelde zoektocht. Wij vergelijken alle makelaars alvast voor jou en weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Dus ben jij op zoek naar de allerbeste makelaar in Zwolle? Klik gratis & eenvoudig je voorkeuren aan en vind jouw makelaar in Zwolle.  

De voordelen van een plaatselijke makelaar in Zwolle

Een vraag die vaker voorkomt is de vraag of een lokale of landelijke makelaar beter is. Uiteraard blijft dit een persoonlijke keuze, maar als wij de verkoopstatistieken mogen geloven blijft de lokale makelaar beter scoren. Dit komt mede doordat een lokale makelaar in de meeste gevallen de wijk op zijn duimpje kent, en weet exact wat er speelt. Zelfs in een stad als Zwolle zijn er makelaars die veel beter presteren in de ene wijk dan de ander. Dit komt doordat een makelaar in de ene Zwolse wijk vaker koopt en verkoopt dan in een andere wijk in Tilburg. Daarom hier een aantal redenen om de plaatselijke makelaar te kiezen: 

 • De lokale makelaar Zwolle kent andere lokale makelaars die actief zijn in dezelfde buurt of wijk
 • De lokale makelaar Zwolle heeft, zeker in deze periode, een lijst met potentiële kopers voor jouw huidige woning 
 • De lokale makelaar Zwolle kent alle ins & outs van de wijk waar je wilt kopen of verkopen
 • De lokale makelaar Zwolle weet hoe de plaatselijke huizenmarkt in elkaar zit en wat er op dit moment speelt

De vergelijkingstool om de beste makelaar te vinden, hoe werkt het?

Allereerst is de online zoektocht naar ‘beste makelaar Zwolle’ onbegonnen werk, want waar ga je beginnen? En als je een begin hebt, hoe ga je zonder ervaring alle makelaars vergelijken? Om deze reden helpen wij bij Juiste Makelaar graag om deze zoektocht makkelijker te maken. Zo vind je een makelaar Zwolle, gratis en snel. Dit realiseren wij door het de volgende stappen:

 1. Klik in de tool gratis je voorkeuren aan, waarna wij de voorkeuren gebruiken voor een gepersonaliseerde vergelijking van makelaars in Zwolle; 
 2. Hieruit volgt de selectie van 1 of 2 makelaars die het beste bij jou passen;
 3. Daarna ontvang je een mail met daarin de geselecteerde makelaars in Zwolle;
 4. De gekozen makelaars nemen vervolgens vrijblijvend contact op om uit te leggen wat ze kunnen betekenen en mogelijk de woning te bezichtigen;
 5. Als laatste is de keus tussen de twee makelaars natuurlijk aan jou, vergelijk zelf welke van de twee het beste bij jou past. 

Makelaar Zwolle inschakelen: welke punten vergelijk je?

Wanneer je in contact bent met de twee geselecteerde makelaars, moet je zelf ook nog de makelaars vergelijken. Natuurlijk kan je op je gevoel af gaan en de keuze maken op de makelaar bij wie je het beste gevoel hebt. Maar hieronder helpen we je hoe je een overwogen keuze maakt en een lokale Zwolse makelaar kiest:

Verkoopmakelaars vergelijken

 • Vergelijk niet alleen het courtage van de makelaars. Vergelijk ook de taken die hierbij komen en wat voor een service hierbij inbegrepen zit. 
 • Is er sprake van “no-cure, no-pay”? In dat geval betaal je de verkoopmakelaar wanneer de woning is verkocht. Er kunnen wel kosten zijn voor de gemaakte kosten zoals, foto’s en meetrapporten. 
 • Wat is de indruk van andere woningen van de makelaar? Krijg je een goede eerste indruk, dit is tenslotte wat mogelijke geïnteresseerden ook als eerste zien. 
 • Heeft de verkoopmakelaar soortgelijke woningen te koop in Zwolle? Dan heeft deze makelaar vast en zeker een lijstje met potentiële kopers voor jou huis! 

Aankoopmakelaars vergelijken in Zwolle

 • Heeft de aankoopmakelaar ervaring met het aankopen in de wijk in Zwolle waar jij wilt kopen? 
 • Hoe lang is de aankoopmakelaar al actief in de regio Zwolle? Op deze manier kun je een inschatting maken van de kennis en het netwerk van de makelaar. 
 • Wees er zeker van dat je niet alleen de kosten van de aankoopmakelaars vergelijkt, want wellicht zorgt de ‘duurdere’ makelaar er wel voor dat jij je droomhuis kan kopen, terwijl de ‘goedkopere’ makelaar dit niet lukt. 
 • Wat voor een taken gaat de makelaar op zich nemen? Krijg je een zoekprofiel en wanneer gaat de makelaar mee kijken bij een huis? Is dit ook zo bij andere aankoopmakelaars?

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 24 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL