Makelaar Zwolle: Vergelijk & kies de lokale makelaars in Zwolle

Eerst makelaars vergelijken in Zwolle, dan kiezen.

Huizen vector Huizen vector

Makelaar Zwolle

Zwolle is al jaren enorm populair. Een probleem wat dit met zich meebrengt is de krapte op de woningmarkt. Hierdoor gaan steeds meer mensen in Zwolle met een makelaar samenwerken. Maar op dit moment zijn er 73 actieve makelaars in Zwolle, wat de keuze lastig maakt. Wanneer je weinig ervaring hebt met het kopen of verkopen van een huis, weet je ook niet direct waar je op moet letten bij een makelaar. Gelukkig kunnen wij je helpen met deze ingewikkelde zoektocht. Wij vergelijken alle makelaars in Zwolle alvast voor jou en weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Dus ben jij op zoek naar de beste makelaar in Zwolle? Start direct de gratis vergelijking en vul je voorkeuren in.

De voordelen van een lokale makelaar in Zwolle

Een vraag die vaker voorkomt is de vraag of een lokale of landelijke makelaar beter is. Uiteraard blijft dit een persoonlijke keuze, maar als je de verkoopstatistieken moet geloven blijft de lokale makelaar beter scoren in Zwolle. Dit komt mede doordat een lokale makelaar de wijk op zijn duimpje kent, en weet exact wat er speelt. Zelfs in een stad als Zwolle zijn er makelaars die veel beter presteren in de ene wijk dan in de andere. Dit komt doordat een makelaar in de ene Zwolse wijk vaker koopt en verkoopt dan in een andere wijk in Tilburg. Daarom hier een aantal redenen om de plaatselijke makelaar te kiezen:

 • De lokale makelaar Zwolle kent andere lokale makelaars die actief zijn in dezelfde buurt of wijk
 • De lokale makelaar Zwolle heeft, zeker in deze periode, een lijst met potentiële kopers voor jouw huidige woning 
 • De plaatselijke makelaar Zwolle kent alle ins & outs van de wijk waar je wilt kopen of verkopen
 • De makelaar Zwolle weet hoe de plaatselijke huizenmarkt in elkaar zit en wat er op dit moment speelt

De vergelijkingstool om de beste makelaar te vinden, hoe werkt het?

Allereerst is de online zoektocht naar ‘beste makelaar Zwolle’ onbegonnen werk, want waar ga je beginnen? En als je een begin hebt, hoe ga je zonder ervaring alle makelaars vergelijken? Om deze reden helpen wij bij Juiste Makelaar graag om deze zoektocht makkelijker te maken. Zo vind je een makelaar Zwolle, gratis en snel. Dit realiseren wij door het de volgende stappen:

 1. Klik in de tool gratis je voorkeuren aan, waarna wij de voorkeuren gebruiken voor een gepersonaliseerde vergelijking van makelaars in Zwolle;
 2. Juiste Makelaar zorgt voor het vergelijken van makelaars in Zwolle;
 3. Hieruit volgt de selectie van 2 makelaars die het beste bij jou passen;
 4. Daarna ontvang je een mail met daarin de geselecteerde makelaars in Zwolle;
 5. De gekozen makelaars nemen vervolgens vrijblijvend contact op om uit te leggen wat ze kunnen betekenen en mogelijk de woning te bezichtigen;
 6. Als laatste is de keus tussen de twee makelaars natuurlijk aan jou, vergelijk zelf welke van de twee het beste bij jou past.

Liever nog meer tips over het vergelijken van makelaars in welke stad dan ook? Ga dan hier verder!

Populaire steden rondom Zwolle

Enschede
Apeldoorn
Arnhem
Nijmegen
Groningen

Makelaar Zwolle inschakelen: Hoe vergelijken?

Wanneer je in contact bent met de twee geselecteerde makelaars, moet je zelf ook nog de makelaars vergelijken. Natuurlijk kan je op je gevoel af gaan en de keuze maken op de makelaar bij wie je het beste gevoel hebt. Maar hieronder helpen we je hoe je een overwogen keuze maakt en een lokale Zwolse makelaar kiest:

Makelaars vergelijken in Zwolle

 • Vergelijk niet alleen het courtage van de makelaars. Vergelijk ook de taken die hierbij komen en wat voor een service hierbij inbegrepen zit. 
 • Is er sprake van “no-cure, no-pay”? In dat geval betaal je de makelaar in Zwolle wanneer de woning is verkocht. Er kunnen wel kosten zijn voor de gemaakte kosten zoals, foto’s en meetrapporten. 
 • Wat is de indruk van andere woningen van de makelaar? Krijg je een goede eerste indruk, dit is tenslotte wat mogelijke geïnteresseerden ook als eerste zien. 
 • Heeft de makelaar soortgelijke woningen te koop in Zwolle? Dan heeft deze makelaar vast en zeker een lijstje met potentiële kopers voor jou huis! 

Aankoopmakelaars vergelijken in Zwolle

 • Heeft de aankoopmakelaar ervaring met het aankopen in de wijk in Zwolle waar jij wilt kopen? 
 • Hoe lang is de aankoopmakelaar al actief in de regio Zwolle? Op deze manier kun je een inschatting maken van de kennis en het netwerk van de makelaar. 
 • Wees er zeker van dat je niet alleen de kosten van de aankoopmakelaars vergelijkt, want wellicht zorgt de ‘duurdere’ makelaar er wel voor dat jij je droomhuis kan kopen, terwijl de ‘goedkopere’ makelaar dit niet lukt. 
 • Wat voor een taken gaat de makelaar op zich nemen? Krijg je een zoekprofiel en wanneer gaat de makelaar mee kijken bij een huis? Is dit ook zo bij andere aankoopmakelaars?

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 25 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Meer weten over de makelaars die actief zijn in Zwolle? Wij zochten een aantal veelgestelde vragen voor je uit. Lees direct meer!

+

Wat kost een makelaar in Zwolle?

Voor de verkoop van je huis vraagt een makelaar in Zwolle ongeveer 1,15%. Bij de gemiddelde vraagprijs in Zwolle kost een makelaar dan € 4.750.

+

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zwolle?

Op dit moment zijn er 54 makelaars actief in heel Zwolle. Echter zijn er op dit moment maar 22 makelaars die meer dan 3 woningen verkopen.

+

Wat is de top 10 makelaars van Zwolle?

De top 10 meest verkopende makelaars in Zwolle bestaat uit de volgende makelaars:

 1. Woonaccent Makelaars Van Dorsten
 2. Edwin van Vilsteren Makelaars
 3. Van der Linden Makelaardij
 4. Bij Bärbel
 5. ZuidZijde Makelaars
 6. Admono Makelaars
 7. Karssen Makelaars
 8. Margadant Makelaardij
 9. Voorst makelaardij
 10. ALEX woon- & bedrijfsmakelaars ZWOLLE

+

Wat kost een huis in Zwolle?

Momenteel is de gemiddelde vraagprijs van een huis € 413.000 in Zwolle.

Vergelijk hier