Bakker Van Duren Makelaardij

Bakker Van Duren Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zwolle. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bakker Van Duren Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bakker Van Duren Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwolle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bakker Van Duren Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bakker Van Duren Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 440.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 31.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Bakker Van Duren Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Bakker Van Duren Makelaardij verkoopt

Bakker Van Duren Makelaardij is het meeste actief in Zwolle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bakker Van Duren Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bakker Van Duren Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwolle 17 € 449.000
Hattemerbroek 1 € 275.000

Type woningen die Bakker Van Duren Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bakker Van Duren Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bakker Van Duren Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
59%
2 onder 1 kapwoning
18%
benedenwoning
6%
halfvrijstaande woning
6%
portiekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bakker Van Duren Makelaardij

Wat kost Bakker Van Duren Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bakker Van Duren Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bakker Van Duren Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Bakker Van Duren Makelaardij actief?

+

Bakker Van Duren Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwolle en Hattemerbroek.

In welk prijssegment is Bakker Van Duren Makelaardij actief?

+

Bakker Van Duren Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bakker Van Duren Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 440.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwolle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwolle en vergelijkbaar is aan Bakker Van Duren Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!