Makelaar Breda: Vergelijk & vind jouw makelaar in Breda

Eerst makelaars vergelijken in Breda, dan kiezen

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Vind jouw ideale makelaar in Breda

Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag, hier kan een makelaar je goed bij helpen. De zoektocht naar een makelaar in Breda kost tijd en kan ingewikkeld zijn. Want; welke makelaar in Breda kies je en waarom? En dat is ook niet zo gek, gezien er in Nederland ruim 9.000 makelaars actief zijn. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat het vinden van een geschikte makelaar Breda makkelijker en sneller kan, hebben wij een vergelijkingstool ontwikkeld die het selectieproces een stuk eenvoudiger maakt. Met onze tool kun je makelaars vergelijken in Breda voordat je er één kiest. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing neemt en bespaar je jezelf een tijdrovende zoektocht. Ben je op zoek naar de beste makelaar in Breda voor jou? Vul dan de vergelijkingstool in en vind een makelaar in Breda die bij je past.

Vergelijkingstool: hoe werkt het?

Of je nu wil kopen of verkopen, in beide situaties zal een makelaar Breda van pas komen. Maar erachter komen welke makelaar jou het beste kan helpen met het zoeken, verkopen of aankopen van een huis is nog niet zo makkelijk. Er zijn vele makelaars actief op de woningmarkt. Juiste Makelaar maakt het vergelijken van makelaars eenvoudig. Dit doen wij op de volgende manier:

 • Wanneer je de gratis vergelijkingstool hebt ingevuld (dit duurt maar 30 seconden), zullen wij een gepersonaliseerde vergelijking voor je doen.
 • Vervolgens selecteren wij 2 makelaars bij jou in de buurt die wij het beste bij jou vinden passen.
 • Daarna ontvang je van ons de geselecteerde makelaars in Breda per mail, waarna deze vrijblijvend contact met je opnemen.
 • Het vergelijken van de makelaars in Breda is een belangrijk punt.
 • Want tot slot kies je de makelaar uit Breda die het beste bij jou past.

Liever toch meer informatie over het vergelijken van verkoopmakelaars? Klik dan hier.

De voordelen van een lokale makelaar Breda

Wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Breda, is het waardevol als de makelaar Breda de omgeving goed kent. Breda heeft verschillende buurten. In deze gebieden zijn diverse makelaars actief, waarbij de ene makelaar meer kennis heeft van de lokale huizenmarkt dan de andere. Dit komt mede doordat makelaars in de ene gemeente méér woningen kopen of verkopen dan in de andere gemeenten in Breda. Check daarom altijd de marktkennis van je makelaar van de wijken van Breda waar je een huis wilt kopen of verkopen. De voordelen van een lokale makelaar in Breda zijn als volgt:

 • De lokale makelaar in Breda kent de regionale huizenmarkt als geen ander, dat betekent een voordeel tijdens het onderhandelingsproces, omdat de makelaar weet voor welke prijzen vergelijkbare huizen in dezelfde regio eerder zijn verkocht.
 • De makelaar in Breda kent vaak potentiële kopers voor jouw huis
 • De makelaar in Breda kent de lokale regelgeving
 • De makelaar in Breda kent andere actieve collega’s in de buurt

Makelaar Breda inschakelen: waar moet ik op letten?

Uiteindelijk zul je zelf een keuze moeten maken voor een makelaar in Breda, wij delen enkel twee makelaars met jou waarvan wij denken dat die voldoen aan jouw voorkeuren. Om je te helpen bij het maken van een keuze hebben we aan aantal punten voor je op een rij gezet die jou helpen de Bredase makelaars te vergelijken.

Makelaars vergelijken Breda

Het vinden van een geschikte makelaar in Breda en omgeving kan een moeilijke zoektocht zijn. Want hoe weet je welke makelaar geschikt is? Dit is de reden waarom Juiste Makelaar al onderzoek heeft gedaan. Tijdens het vergelijken kun je letten op de volgende punten:

 • Vergelijk dezelfde kosten met elkaar
 • Hoe presenteert de makelaar de woningen?
 • Zijn de foto’s van hoge kwaliteit en vallen ze op?
 • Verkoopt de makelaar woningen in de buurt waar jij wilt verkopen?
 • Hoe promoot de makelaar de woningen?

Aankoopmakelaars vergelijken Breda

Wanneer je de zoektocht naar een geschikte aankoopmakelaar in Breda bent gestart, is de volgende stap het vergelijken van meerdere aankoopmakelaars. Bij Juiste Makelaar begrijpen wij dat het ingewikkeld is om zonder enige ervaring verschillende aankoopmakelaars te vergelijken. Want hoe weet je waar je op moet letten bij het maken van deze vergelijking? Hieronder lees je een aantal tips waar je op kunt letten tijdens het vergelijken van deze twee makelaars:

 • Welke taken gaan de verschillende aankoopmakelaars voor je uitvoeren?
 • Ga je alleen bezichtigen, gaat de makelaar altijd mee of pas bij een tweede bezichtiging?
 • Zijn de kosten inclusief btw en zijn de taken hetzelfde van beide aankoopmakelaars?
 • Heeft de aankoopmakelaar ervaring met het aankopen en verkopen van woningen in de Bredase wijk waar je op zoek bent?
Makelaar vergelijken in verschillende wijken in Breda

1. Centrum; 2. Breda Noord; 3. Breda Oost; 4. Breda Zuid Oost; 5. Breda Zuid; 6. Breda West; 7. Breda Noord West; 8. Bavel; 9. Ulvenhout; 10. Prinsenbeek; 11. Teteringen

Verhuizen naar Breda

Ben jij van plan om te verhuizen naar Breda en heb je een geschikte makelaar nodig om een woning te vinden? Dan helpt Juiste Makelaar jou met het vinden van een geschikte makelaar. Op basis van jouw voorkeuren zoals de gewenste buurt matchen wij jou met 1 of 2 makelaars. Een van deze aankoopmakelaars zal jou verder helpen met de zoektocht naar jouw droomwoning in Breda. 

Populaire steden rondom Breda

Eindhoven
Tilburg
Rotterdam
Den Bosch

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 25 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Lees hier meer over de makelaars in Breda.

+

 Hoeveel kost een makelaar in Breda?

Gemiddelde courtage ligt in Breda rond de 0,70% van de verkoopsom. De meerderheid van de makelaars hanteren “no cure no pay”, je betaalt dus pas wanneer iets is verkoopt of koopt.  De rest van de makelaars hanteert vaak een opstart tarief of soms intrekkingskosten.

+

Hoeveel makelaars zijn actief in Breda?

Op het moment zijn er 73 verschillende makelaarskantoren actief in Breda.

+

Top 10 makelaars in Breda

Top 10 meest verkopende makelaars van Breda:

 1. DietvorstBorman Makelaars
 2. Van der Sande Makelaars
 3. Zagers makelaars-taxateurs o.z.
 4. Van Liessum Makelaars Breda
 5. KIN Makelaars Breda
 6. Hendriks Makelaardij Breda
 7. Schonck, Schul & Compagnie Makelaardij
 8. MB Makelaars
 9. Storimans en Partners
 10. ROGA Makelaars

+

Kan ik alleen makelaars vergelijken in de stad Breda?

Bij Juiste Makelaar helpen wij iedereen in Nederland bij het vergelijken van makelaars! Als iemand opzoek is naar een makelaar in Breda of Den helder, bij ons ben je op het juiste adres.

+

Kan ik gratis makelaars vergelijken in Breda?

Ja! Het vergelijken van makelaars is volledig gratis en vrijblijvend, je bent nergens aan verbonden. Mocht je een samenwerking aangaan met de makelaar krijgen wij een kleine vergoeding van de makelaar.

Vergelijk hier