Makelaar Breda: Vergelijk & vind jouw makelaar in Breda

Eerst makelaars vergelijken in Breda, dan kiezen

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Vind de beste makelaar in Breda

Een huis kopen of verkopen doe je niet elke dag, hier kan een makelaar in Breda je goed bij helpen. De zoektocht naar een makelaar kost tijd en kan ingewikkeld zijn. Want; welke makelaar in Breda kies je en waarom? En dat is ook niet zo gek, gezien er in Nederland ruim 9.000 makelaars actief zijn. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat het vinden van een geschikte makelaar Breda makkelijker en sneller kan, hebben wij een vergelijkingstool ontwikkeld die het selectieproces een stuk eenvoudiger maakt. Met onze tool kun je makelaars vergelijken in Breda voordat je er één kiest. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing neemt en bespaar je jezelf een tijdrovende zoektocht. Ben je op zoek naar de beste makelaar in Breda voor jou? Vul dan de vergelijkingstool in en vind een makelaar in Breda die bij je past.

.
Aantal verkopen

263

.
Verkooptijd

25 dagen

.
Gemiddelde vraagprijs

€ 415.000

.
Verandering vraagprijs

+ 2,0 %

Top 10 makelaars Breda

#PlaatsMakelaar+/- Gem. vraagprijsVerkoopsnelheidAdvies nodig?
3's GravenmoerKanters Garantiemakelaars-1731
1's GravenmoerVan den Bosch makelaars1941
1's GravenmoerKIN Makelaars Dongen-731
2's-GravelandMakelaarschap Michiel Koudijs-1231
2's-GravelandVAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS-1111
2's-GravelandVoorma en Walch Makelaars IN HET GOOI7941
2's-GravelandVuister Makelaardij-1711
1's-GravelandDe Nieuwe Gooische Makelaars - Taxateurs551
5's-GravendeelMakelaardij Van den Berg5721
5's-GravendeelOoms Makelaars-731
Plaats

Top 10 makelaars Breda

In heel Breda zijn 73 makelaarskantoren actief, doordat in Breda zoveel makelaars actief zijn, kan het lastig zijn om wel overwogen keuze te maken om een makelaar uit te kiezen. Bij Juiste Makelaar hebben wij de statistieken van de makelaars op een rij gezet op basis van drie verschillende onderdelen, mede hierdoor is het een stuk inzichtelijker:

 1. Aantal verkopen: Het aantal woningen wat de makelaar verteld veel over hoe vaak het makelaarskantoor wordt ingeschakeld om de verkoop van woningen in Breda te begeleiden.
 2. Verkooptijd: Het aantal sterren geeft de verkooptijd aan van de makelaar. Aan het aantal sterren is precies te zien of de makelaar snel of langzaam een woning verkoopt.
 3. Vraagprijs: De vraagprijs is in percentages aangeduid, uit de percentages kun je gemakkelijk opmaken welke makelaar in Breda in welk segment woningen zit.

Wil naast Breda weten, wie de top 10 makelaars in jouw plaats of buurt zijn? Vul het in en de top 10 komt tevoorschijn. Wil je gelijk zeker zijn of een makelaar wel bij je past? Vul dan je gegevens in en wij helpen je snel verder met het selecteren van de twee beste makelaars voor jou!

Vergelijkingstool: hoe werkt het?

Of je nu wil kopen of verkopen, in beide situaties zal een makelaar Breda van pas komen. Maar erachter komen welke makelaar jou het beste kan helpen met het zoeken, verkopen of aankopen van een huis is nog niet zo makkelijk. Er zijn vele makelaars actief op de woningmarkt. Juiste Makelaar maakt het vergelijken van makelaars eenvoudig. Dit doen wij op de volgende manier:

 • Wanneer je de gratis vergelijkingstool hebt ingevuld (dit duurt maar 30 seconden), zullen wij een gepersonaliseerde vergelijking voor je doen.
 • Vervolgens selecteren wij 2 makelaars bij jou in de buurt die wij het beste bij jou vinden passen.
 • Daarna ontvang je van ons de geselecteerde makelaars in Breda per mail, waarna deze vrijblijvend contact met je opnemen.
 • Het vergelijken van de makelaars in Breda is een belangrijk punt.
 • Want tot slot kies je de makelaar uit Breda die het beste bij jou past.

Liever toch meer informatie over het vergelijken van verkoopmakelaars? Klik dan hier.

De voordelen van een lokale makelaar Breda

Wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Breda, is het waardevol als de makelaar Breda de omgeving goed kent. Breda heeft verschillende buurten. In deze gebieden zijn diverse makelaars actief, waarbij de ene makelaar meer kennis heeft van de lokale huizenmarkt dan de andere. Dit komt mede doordat makelaars in de ene gemeente méér woningen kopen of verkopen dan in de andere gemeenten in Breda. Check daarom altijd de marktkennis van je makelaar van de wijken van Breda waar je een huis wilt kopen of verkopen. De voordelen van een lokale makelaar in Breda zijn als volgt:

 • De lokale makelaar in Breda kent de regionale huizenmarkt als geen ander, dat betekent een voordeel tijdens het onderhandelingsproces, omdat de makelaar weet voor welke prijzen vergelijkbare huizen in dezelfde regio eerder zijn verkocht.
 • De makelaar in Breda kent vaak potentiële kopers voor jouw huis
 • De makelaar in Breda kent de lokale regelgeving
 • De makelaar in Breda kent andere actieve collega’s in de buurt

Makelaar Breda inschakelen: waar moet ik op letten?

Uiteindelijk zul je zelf een keuze moeten maken voor een makelaar in Breda, wij delen enkel twee makelaars met jou waarvan wij denken dat die voldoen aan jouw voorkeuren. Om je te helpen bij het maken van een keuze hebben we aan aantal punten voor je op een rij gezet die jou helpen de Bredase makelaars te vergelijken.

Makelaars vergelijken Breda

Het vinden van een geschikte makelaar in Breda en omgeving kan een moeilijke zoektocht zijn. Want hoe weet je welke makelaar geschikt is? Dit is de reden waarom Juiste Makelaar al onderzoek heeft gedaan. Tijdens het vergelijken kun je letten op de volgende punten:

 • Vergelijk dezelfde kosten met elkaar
 • Hoe presenteert de makelaar de woningen?
 • Zijn de foto’s van hoge kwaliteit en vallen ze op?
 • Verkoopt de makelaar woningen in de buurt waar jij wilt verkopen?
 • Hoe promoot de makelaar de woningen?

Aankoopmakelaars vergelijken Breda

Wanneer je de zoektocht naar een geschikte aankoopmakelaar in Breda bent gestart, is de volgende stap het vergelijken van meerdere aankoopmakelaars. Bij Juiste Makelaar begrijpen wij dat het ingewikkeld is om zonder enige ervaring verschillende aankoopmakelaars te vergelijken. Want hoe weet je waar je op moet letten bij het maken van deze vergelijking? Hieronder lees je een aantal tips waar je op kunt letten tijdens het vergelijken van deze twee makelaars:

 • Welke taken gaan de verschillende aankoopmakelaars voor je uitvoeren?
 • Ga je alleen bezichtigen, gaat de makelaar altijd mee of pas bij een tweede bezichtiging?
 • Zijn de kosten inclusief btw en zijn de taken hetzelfde van beide aankoopmakelaars?
 • Heeft de aankoopmakelaar ervaring met het aankopen en verkopen van woningen in de Bredase wijk waar je op zoek bent?
Makelaar vergelijken in verschillende wijken in Breda

1. Centrum; 2. Breda Noord; 3. Breda Oost; 4. Breda Zuid Oost; 5. Breda Zuid; 6. Breda West; 7. Breda Noord West; 8. Bavel; 9. Ulvenhout; 10. Prinsenbeek; 11. Teteringen

Uitgelichte makelaars Breda

De Huizenbemiddelaar Breda en Zundert

De Huizenbemiddelaar Breda en Zundert

De Huizenbemiddelaar heeft in Nederland meerdere vestigingen en één daarvan is gevestigd in Breda, dit kantoor verkoopt huizen gemiddeld in 23 dagen. De twee makelaars van dit kantoor werken met veel lokale kennis en passie voor het verkopen en aankopen van woning in Breda en omstreken. Met de concurrerende verkoopprijzen die zij hanteren is de Huizenbemiddelaar een makelaar in Breda die mensen graag over de vloer hebben.

🏡 Vijfhagen, Breda
☎️ 076 204 5005

Van der Sande Makelaars

Van der Sande Makelaars

Wil je een woning aan- of verkopen in Breda? Dan ben je bij Van der Sande Makelaars al sinds 1991 op het juiste adres. Met een bak aan ervaring binnen het kantoor, is dit een makelaarskantoor die alles onder één dak heeft. Of het nu gaat om woningen, bedrijfspanden of hypotheken ze helpen je hier graag verder met passie bij jou wens.

🏡 Vijverstraat 1, Breda
☎️ 076 523 2555

ERA Content+ Makelaars

ERA Content+ Makelaars

De woonwens staat bij ERA Content+ Makelaars centraal. Elke makelaar is bij dit kantoor een zelfstandige ondernemer, door het ondernemerschap definieert ERA Content Plus, dat elke makelaar net een stap verder gaat voor de klant bij aankoop of verkoop van een woning in Breda. Naast Breda helpt dit makelaarskantoor je ook graag op vele andere plekken in land.

🏡 Verlengde Poolseweg 18, Breda
☎️ 076 520 4442

Van Liessum Makelaars

Van Liessum Makelaars

Met een gemiddeld verkoopresultaat van 7 % boven de gevraagde vraagprijs behoort Van Liessum Makelaars al jaren tot een van de best verkopende makelaars van Breda. Bij aankoop en verkoop helpt dit makelaarskantoor de klanten van A tot Z of het doordeweeks is of in weekend, ze staan altijd voor je klaar.

🏡 Sophiastraat 36, 4811 EM Breda
☎️ 076 763 1000

Zagers makelaars-taxateurs o.z.

Zagers makelaars-taxateurs o.z.

Onder leiding van Ruud Zagers, is Zagers Makelaars sinds 2007 een gevestigde makelaar in de regio Breda. Zij zijn dan ook één van de meest verkopende makelaars in de Bredase woningmarkt. Naast dat dit kantoor goede woningen verkoopt in Breda helpen ze je graag verder bij taxaties en het aankopen woningen.

🏡 Academiesingel 24, Breda
☎️ 076 303 3000

Korenhof Makelaardij

Maurice Korenhof is een gepassioneerde taxateur die meer dan 7 jaar actief is in Breda, als register makelaar taxateur. Korenhof Makelaardij werkt tegen over een scherp tarief en gaat altijd voor het maximaal haalbare. Maurice helpt je bij het taxeren van woningen in Breda en omstreken.

🏡 Cimburgalaan 27, Breda

Van Langevelde Makelaardij

Van Langevelde Makelaardij

Bij Van Langevelde Makelaardij ben je niet bij de standaard makelaar die in een mooie auto komt aanrijden en die zijn promotie doet via social media. Zijn tijd besteed hij het liefst aan het aankopen en verkopen van woningen in Breda, met aandacht voor de klant. Tijd is kostbaar en de opdrachtgever staat hoog in het vaandel bij Langevelde Makelaardij.

🏡 Vincent van Goghstraat 23, Breda

Kin Makelaars Breda

Kin Makelaars Breda

Kin Makelaars kom je tegen in heel Noord-Brabant, ze helpen je verder vanuit de zes grote plaatsen in de provincie. De succesformule van Kin Makelaars is ook te zien in Breda. In Breda behoort het makelaarskantoor tot één van de grootste spelers in de regio. Kin Makelaars verkoopt jaarlijks meer dan 350 woningen in de regio.

🏡 Korte Ploegstraat 19, Breda
☎️ 076 522 1221

Verhuizen naar Breda

Ben jij van plan om te verhuizen naar Breda en heb je een geschikte makelaar nodig om een woning te vinden? Dan helpt Juiste Makelaar jou met het vinden van een geschikte makelaar. Op basis van jouw voorkeuren zoals de gewenste buurt matchen wij jou met 1 of 2 makelaars. Een van deze aankoopmakelaars zal jou verder helpen met de zoektocht naar jouw droomwoning in Breda. 

Populaire steden rondom Breda

Eindhoven
Tilburg
Rotterdam
Den Bosch

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Veelgestelde vragen

Lees hier meer over de makelaars in Breda.

+

 Hoeveel kost een makelaar in Breda?

Gemiddelde courtage ligt in Breda rond de 0,70% van de verkoopsom. De meerderheid van de makelaars hanteren “no cure no pay”, je betaalt dus pas wanneer iets is verkoopt of koopt.  De rest van de makelaars hanteert vaak een opstart tarief of soms intrekkingskosten.

+

Hoeveel makelaars zijn actief in Breda?

Op het moment zijn er 73 verschillende makelaarskantoren actief in Breda.

+

Kan ik alleen makelaars vergelijken in de stad Breda?

Bij Juiste Makelaar helpen wij iedereen in Nederland bij het vergelijken van makelaars! Als iemand opzoek is naar een makelaar in Breda of Den helder, bij ons ben je op het juiste adres.

+

Kan ik gratis makelaars vergelijken in Breda?

Ja! Het vergelijken van makelaars is volledig gratis en vrijblijvend, je bent nergens aan verbonden. Mocht je een samenwerking aangaan met de makelaar krijgen wij een kleine vergoeding van de makelaar.

Vergelijk hier