Makelaar Apeldoorn - Op zoek naar de beste makelaar in Apeldoorn?

Vul in, vergelijk & kies de beste makelaar voor jou in Apeldoorn

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Het zoeken van een makelaar in Apeldoorn

Alleen al in Apeldoorn zijn tientallen makelaars actief. Hoe ga je dan ooit de beste makelaar voor jou vinden? En hoe weet je of de prijs die je moet betalen een goede deal is? Waarschijnlijk ben je daarom begonnen met te zoeken naar “makelaar Apeldoorn” en kwam je hier. Dan ben je ook direct aan het goede adres, want wij hebben dit allemaal voor je uitgezocht.

Makelaar vinden via onze vergelijkingstool, hoe? 

Om de makelaar in Apeldoorn zo goed mogelijk te kunnen vergelijken, hebben wij alle gegevens van de makelaars verzamelt. Hierbij weten we natuurlijk welke makelaar waar in Apeldoorn actief is, in welke prijsklasse en voor welke prijs. Daarnaast spelen de eerdere samenwerkingen met lokale makelaars een belangrijke rol. Je kunt het het beste voor je zien als dat wij aan 100 bekende hebben gevraagd wie de beste makelaar in Apeldoorn is. Daar hebben wij alle makelaarsdata aan toegevoegd. De exacte stappen van het proces lees je hier: 

 1. Vul je voorkeuren in waarna een gepersonaliseerde vergelijking plaats zal vinden
 2. Je ontvangt een email met de twee geselecteerde makelaars in Apeldoorn
 3. Deze makelaars nemen geheel vrijblijvend contact met je op om hun dienstverlening door te nemen
 4. Als laatste kies je zelf met wie je wilt samenwerken, zo behoud je de controle. Hoe je deze onderling kan vergelijken? Lees dan hieronder verder! 

Alle voordelen van een lokale Apeldoornse makelaar

Wanneer je een huis wilt kopen of verkopen is het een groot voordeel als de makelaar bekend de Apeldoornse wijk goed kent. De gemeente Apeldoorn is ingedeeld in 16 wijken, waardoor de verschillen tussen wijken erg uiteen kan lopen. Zo verschillen de prijsklasse en de bouwstijl in verschillende wijken alleen al. Daarnaast heeft een makelaar meer kennis van een wijk of buurt wanneer diegene er meer koopt en verkoopt. Wees er daarom zeker van dat de makelaar genoeg kennis heeft over waar jij graag wilt kopen of verkopen in Apeldoorn. 

Hieronder een aantal redenen waarom een lokale makelaar een groot voordeel is:

 • De lokale makelaar Apeldoorn weet wat er speelt in de wijk
 • De lokale makelaar Apeldoorn weet de lange termijn plannen in Apeldoorn
 • De lokale makelaar Apeldoorn kent andere actieve makelaars
 • De lokale makelaar Apeldoorn kent vaak potentiële kopers voor jouw woning
 • De lokale makelaar Apeldoorn hoort welke woningen er op de markt komen

Makelaar Apeldoorn – Eerst vergelijken dan aan de slag

De laatste stap in het traject van ons is het vergelijken van de overgebleven makelaars die uit de vergelijkingstool zijn gekomen. Uiteraard kun je op je eigen gevoel af gaan en één van de makelaars kiezen. Maar om een onderbouwde keuze te maken hebben wij nog een aantal belangrijke punten waarmee je de Apeldoornse makelaar kunt beoordelen:

Makelaar vergelijken bij verkoop

 • Uit welke takenpakket bestaat die dienstverlening van de makelaar? Vergelijk je dezelfde pakketten met elkaar? 
 • Werkt de makelaar op basis van ‘no-cure, no-pay’? Zo ben je alleen bij een succesvolle verkoop in Apeldoorn kosten verschuldigd aan de makelaar. 
 • Zijn alle prijzen inclusief BTW? Dit is namelijk wat je daadwerkelijk moet betalen. 
 • Hoe is presenteert de makelaar zichzelf en de woningen? Sluit dit bij je eigen kijk op de verkoop aan? 
 • Heeft de makelaar een goede onderbouwing voor de verkoopprijs en de verwachtte opbrengst?

Wil je nog meer informatie over het vergelijken van makelaars op basis van specificaties en kosten? Lees dan hier verder.

Makelaar vergelijken bij aankoop

 • Heeft de makelaar expertise met het aankopen van een huis in de wijk waar jij wilt kopen? 
 • Hoe veel jaar is de makelaar al actief in Apeldoorn?
 • Werkt de aankoopmakelaar op basis van ‘no-cure, no-pay’ en zijn er eventuele intrekkingskosten wanneer je de opdracht annuleert? 
 • Gaat de makelaar mee bij iedere bezichtiging of juist alleen wanneer je echt geïnteresseerd bent in een woning?
 • Wat valt er binnen het takenpakket? Maakt de makelaar bijvoorbeeld een zoekopdracht aan? Op deze manier ben je altijd eerder dan de gebruikelijke woning platforms.

 

Wijken Apeldoorn

Makelaars vergelijken in verschillende wijken in Apeldoorn (kaart)

 

 1. Centrum
 2. West
 3. Zuidwest
 4. Zuid
 5. Zuidoost
 6. Oost
 7. Noordoost
 8. Noord
 9. Uddel
 10. Hoog Soeren en Radio Kootwijk
 11. Hoenderloo
 12. Loenen
 13. Beekbergen
 14. Lieren
 15. Klarenbeek
 16. Wenum Wiesel Beemte

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.6 klanttevredenheid
uit 20 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Icons/login Created with Sketch.
Diederik, Den-Haag

15 april 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Snelle en adequate service

Via de Juiste Makelaar ben ik in contact gekomen met een makelaar die de omgeving kent en al snel goede dienst wist te verlenen.

Icons/login Created with Sketch.
Pieter, Amsterdam

10 februari 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Goede match! Twee opties gehad en eentje heeft ons succesvol geholpen. Goede service!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL