Makelaar Den Bosch: Vergelijk en vind de beste makelaar in Den Bosch

Wil je weten welke makelaar in Den Bosch het beste bij jou past? Start dan direct hieronder!

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Makelaar in Den Bosch vergelijken

Op zoek naar een huis of wil je juist je huis verkopen in Den Bosch? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de beste makelaar van Den Bosch. Maar in een populaire stad als Den Bosch zijn tientallen makelaars actief. Dus hoe ga je een geschikte makelaar vinden? Waarschijnlijk komen de onderstaande vragen je bekend voor:

 • Hoe ga ik een makelaar vinden in Den Bosch? 
 • Hoe ga ik de gevonden makelaars onderling vergelijken? 
 • Is prijs alleen de prijs belangrijk? 
 • Zijn er nog meer makelaars die je gemist hebt? 

Een goed antwoord hierop vinden gaat veel tijd kosten. Daarom hebben wij dit voor de makelaars in Den Bosch al uitgezocht. Zo is het vinden van een goede makelaar een stuk eenvoudiger. Als eerste vul je je eigen voorkeuren in, waarna het vergelijkingssysteem uitzoekt welke 2 makelaars in Den Bosch het beste bij je passen. Pas bij de laatste stap moet je zelf de makelaars vergelijken. 

Makelaars vergelijken in dorpen in Den Bosch (kaart)

1. Binnenstad; 2. Zuidoost; 3. Vliert; 4. Muntel; 5. Rosmalen Zuid; 6. Rosmalen Noord; 7. De Groote Wielen; 8. Empel; 9. Noord; 10. Maaspoort; 11. West; 12. Engelen; 13. Nuland; 14. Vinkel

Is een makelaar in Den Bosch nodig?

Den Bosch is opgesplitst in verschillende buurten en wijken met ieder een eigen karakter en verschillende prijsklasse. Dit bepaald een deel van de zoektocht naar een lokale makelaar in Den Bosch. De ene makelaar koopt of verkoopt meer woningen in een bepaalde buurt, waardoor de makelaar meer ervaring heeft in deze buurt. 

Dit is een van de redenen waarom het belangrijk is om met een lokale makelaar in Den Bosch samen te werken. Zo ben je de concurrentie net een stapje voor. Hieronder nog meer voordelen van een makelaar Den Bosch: 

 1. De lokale makelaar Den Bosch kent de Bossche woningmarkt als geen ander
 2. De lokale makelaar Den Bosch weet wie potentiële kopers zijn
 3. De lokale makelaar Den Bosch kent bouw- en vergunningsplannen in de buurt
 4. De lokale makelaar Den Bosch heeft veel contact met andere lokale makelaars

Makelaar Den Bosch inschakelen bij aankoop

Heb je inmiddels besloten dat je wilt een huis wilt kopen, kom je al gauw tot de conclusie dat een makelaar in Den Bosch noodzakelijk is. Zodra je nog twee makelaars uit de vergelijking hebt ontvangen, moet je zelf een keuze maken. Hieronder lees jij hoe je de aankoopmakelaar in Den Bosch kan vergelijken: 

 1. Welke taken gaat de makelaar voor je uitvoeren? Vergelijk je dezelfde dienstverlening met elkaar? Zo weet je zeker dat je geen appels met peren aan het vergelijken bent
 2. Zijn er opstart- of intrekkingskosten? 
 3. Wanneer gaat een makelaar mee naar een bezichtiging of gaat deze nooit mee?
 4. Hoe recent heeft de makelaar een huis aan- of verkocht in de Bossche wijk waar je graag wilt wonen? 
 5. En mogelijk het belangrijkste, heb je een goed gevoel bij de makelaar?

Wil je liever begeleiding gedurende het hele aankooptraject? Probeer dan de gratis dienst van HuisAssist. Hierbij ontvang je bij iedere dienst de beste dienstverlener, waarna je zelf kunt kiezen!

Uitgelichte makelaars in Den Bosch

Woonhub Makelaars

Woonhub Makelaars

Woonhub Makelaars staat bekend om de lage vergoeding die je betaalt, maar uitstekende service die je ontvangt. Als jong bedrijf streeft dit kantoor naar vernieuwing en snelheid. Onder leiding van Maarten Muskens en Alex Huygen staat Woonhub dag en nacht voor je klaar!

🏡 Bruistensingel 110, Den Bosch
☎️ 073 7820251

Boumij Makelaars

Boumij Makelaars

Betrouwbaar, betrokken en transparant. Dat is waar Boumij Makelaars voor staat. Boumij Makelaars is een all-in makelaar, waarbij je van A tot Z geholpen wordt gedurende het hele aan- en verkooptraject. Het is niet alleen maar ja knikken bij Boumij; er wordt kritisch, nuchter en eerlijk gekeken naar de wensen van de klant. Zo wordt er naar het beste resultaat gestreefd.

🏡 Hekellaan 6, Den Bosch
☎️ 073 6122344

Buro t'Sas makelaardij

Buro t’Sas makelaardij

Buro t’Sas makelaardij wordt gerund door vader, Gerald en zoon, Robert-Jan t’Sas. Bij dit kantoor gaat er een wereld voor je open als je op zoek bent naar een woning of een woning te koop wilt aanbieden in Den Bosch, Vught en omstreken; Buro t’Sas staat voor een persoonlijke begeleiding, een huis aankopen is immers niet iets wat je elke dag doet.

🏡 Dorpsstraat 27, Vught
☎️ 073 6562649

Het Waare Huis

Het Waare Huis

Niet pandgericht, maar klantgericht werken. Met de persoonlijke aandacht die je bij Het Waare Huis krijgt, wordt je deel van een trouw kantoor. De verkoopsnelheid van woningen in Den Bosch is gemiddeld maar 18 dagen, wat betekent dat je huis zo verkocht is! Het kantoor staat in Rosmalen, maar Het Waare Huis is werkzaam door heel Brabant. 

🏡 Burg. Nieuwenhuijzenstraat 2,  Rosmalen
☎️ 073 2120628

 

 

Viermakelaars

Viermakelaars

Viermakelaars is een karakteristiek kantoor met 3 vestigingen in- en rondom Den Bosch. Het is een relatief klein team van enthousiaste medewerkers. Zo merk je de betrokkenheid en de bereidheid om alles op alles te zetten. Iedereen van dit kantoor woont zelf ook daadwerkelijk in Den Bosch, wat terug te zien is in de kennis die ze hebben van het gebied!

🏡 Walter Breedveldplein 2, Den Bosch
☎️ 073 6215656

VDH Wonen Makelaardij

VDH Wonen Makelaardij

Het team van VDH Wonen is met drie man sterk, wat gezien wordt als hun kracht. Door dichtbij de klant te staan, wordt het beste resultaat behaald door Julian, Dennis en Dorenda. Daarom doet dit kantoor het net iets anders dan de rest. VDH Wonen gaat met de tijd mee en onderscheiden zich door een unieke werkwijze, waarbij de klant centraal staat. 

🏡 Maaslandstraat 21A, Den Bosch
☎️ 073 6909874

AMB Makelaars

AMB Makelaars

AMB Makelaars is een kantoor met een ambitieus en hoogopgeleid team. Dit kantoor geeft je zekerheid en garanties bij de aan- of verkoop van je woning. Het zorgeloze proces wat onder de dienstverlening valt van AMB Makelaars, resulteert in een indrukwekkende verkoopgemiddelde van een 9,4.

🏡 Onderswijsboulevard 500, Den Bosch
☎️ 073 7113700

Hendriks Makelaardij 's-Hertogenbosch

Hendriks Makelaardij ‘s-Hertogenbosch

In deze oververhitte huizenmarkt zoek je een makelaar in Den Bosch die ontzorgt en garandeert. Dit is Hendriks Makelaardij. Met een team van 4 zorgt dit kantoor voor een snelle en persoonlijke relatie. Naast de aan- en verkoop van je woning, doet Hendriks ook aan hypotheken, verzekeringen en taxaties.

🏡 Orthenseweg 22, Den Bosch
☎️ 073 6876543

Top 10 makelaars Den Bosch

Voordat je een definitieve keuze maakt voor een makelaar, is het handig om de statistieken van de makelaars naast elkaar te leggen. Bij Juiste Makelaar hebben we een speciale top 10 makelaars Den Bosch gemaakt, om de keuze voor de makelaar een stuk makkelijker te maken. Dit is gebaseerd op verkoopdata en wordt ieder kwartaal geüpdatet, zodat de statistieken blijven kloppen.

 • Aantal verkopen: De makelaar die het meest verkoopt in Den Bosch, staat uiteraard op nummer 1. De nummer 1 van de lijst heeft de meeste woningen het afgelopen jaar verkocht in Den Bosch en is op het moment de populairste makelaar van de stad.
 • Gemiddelde vraagprijs: Een vraagprijs hanteren kan iedereen, alleen het is belangrijk dat je wel de juiste vraagprijs hanteert. Onderaan in de lijst zijn de gemiddelde vraagprijzen van de makelaars te herkennen, aan het aantal percentages. Als een makelaar een hoog percentage in het groen heeft, dan verkoop de makelaar gemiddeld boven de vraagprijs.
 • Verkoopsnelheid: De verkoopsnelheid van iedere makelaar is aangegeven in sterren. Wanneer een makelaar vijf sterren heeft, dan verkoop een makelaar sneller dan gemiddeld.
#PlaatsMakelaar+/- Gem. vraagprijsVerkoopsnelheidAdvies nodig?
3's GravenmoerKanters Garantiemakelaars-1731
1's GravenmoerVan den Bosch makelaars1941
1's GravenmoerKIN Makelaars Dongen-731
2's-GravelandMakelaarschap Michiel Koudijs-1231
2's-GravelandVAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS-1111
2's-GravelandVoorma en Walch Makelaars IN HET GOOI7941
2's-GravelandVuister Makelaardij-1711
1's-GravelandDe Nieuwe Gooische Makelaars - Taxateurs551
5's-GravendeelMakelaardij Van den Berg5721
5's-GravendeelOoms Makelaars-731
Plaats

Tips om zelf de makelaars te vergelijken in Den Bosch

Een goede makelaar kan een enorm verschil maken bij de verkoop van je huis in Den Bosch. Een verschil van duizenden euro’s is al snel gemaakt. Zo heb jij de voorkeur voor een bepaald type huis, zo heeft de makelaar ook zijn voorkeur en specialiteit voor bepaalde type woningen. 

Wanneer een makelaar veel huizen verkoopt in de binnenstad van Den Bosch is diegene daar beter in dan een makelaar die veel actief is in Vliert. Alleen deze specifieke kan je al duizenden euro’s extra opleveren, waardoor het belang duidelijk is. 

Makelaars vergelijken in Den Bosch om je huis goed te verkopen:

 • Verkoopt de makelaar vaker in de wijk in Den Bosch waar jij wilt verkopen? 
 • Heeft de makelaar een professionele houding en uitstraling? Dit zie je al gauw terug in de communicatie en de foto’s van eerdere woningen
 • Ben je het eens met de verkoopstrategie om een zo hoog mogelijk opbrengst te behalen? 
 • Via welke kanalen gaat je woning in de verkoop? Over het algemeen is het, hoe groter het bereik, hoe meer geïnteresseerde
 • Weet de makelaar al andere geïnteresseerden omdat ze recent een soortgelijke woning hebben verkocht.

Populaire steden rondom Den Bosch:

Utrecht
Eindhoven
Tilburg
Breda

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat kost een makelaar in Den Bosch?

Een makelaar kost in Den Bosch tussen de 1,00% en de 1,21% van de verkoopsom van de woning.

Dit betekent bij de verkoop van een huis van 400.000 euro zijn de kosten van de makelaar tussen de 4.000 euro en 4.480 euro.

+

Hoeveel kost een aankoopmakelaar in Den Bosch?

Een aankoopmakelaar is over het algemeen goedkoper dan een makelaar. In Den Bosch werken de meeste aankoopmakelaars op basis van no-cure, no-pay en kost de aankoopmakelaar ongeveer 2.700 euro.

+

Hoeveel makelaars zijn er actief in Den Bosch?

Op dit moment zijn er 53 makelaars actief in Den Bosch. Deze makelaars kopen en verkopen momenteel huizen.

Vergelijk hier