Makelaar Den Bosch - Vergelijk en vind de beste makelaar in Den Bosch

Wil je weten welke makelaar in Den Bosch het beste bij jou past? Start dan direct hieronder!

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Makelaar in Den Bosch vergelijken

Op zoek naar een huis of wil je juist je huis verkopen in Den Bosch? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de beste makelaar van Den Bosch. Maar in een populaire stad als Den Bosch zijn tientallen makelaars actief. Dus hoe ga je een geschikte makelaar vinden? Waarschijnlijk komen de onderstaande vragen je bekend voor:

 • Hoe ga ik een makelaar vinden in Den Bosch? 
 • Hoe ga ik de gevonden makelaars onderling vergelijken? 
 • Is prijs alleen de prijs belangrijk? 
 • Zijn er nog meer makelaars die je gemist hebt? 

Een goed antwoord hierop vinden gaat veel tijd kosten. Daarom hebben wij dit voor de makelaars in Den Bosch al uitgezocht. Zo is het vinden van een goede makelaar een stuk eenvoudiger. Als eerste vul je je eigen voorkeuren in, waarna het vergelijkingssysteem uitzoekt welke 2 makelaars in Den Bosch het beste bij je passen. Pas bij de laatste stap moet je zelf de makelaars vergelijken. 

Makelaars vergelijken in dorpen in Den Bosch (kaart)

1. Binnenstad; 2. Zuidoost; 3. Vliert; 4. Muntel; 5. Rosmalen Zuid; 6. Rosmalen Noord; 7. De Groote Wielen; 8. Empel; 9. Noord; 10. Maaspoort; 11. West; 12. Engelen; 13. Nuland; 14. Vinkel

Is een makelaar in Den Bosch nodig?

Den Bosch is opgesplitst in verschillende buurten en wijken met ieder een eigen karakter en verschillende prijsklasse. Dit bepaald een deel van de zoektocht naar een lokale makelaar in Den Bosch. De ene makelaar koopt of verkoopt meer woningen in een bepaalde buurt, waardoor de makelaar meer ervaring heeft in deze buurt. 

Dit is een van de redenen waarom het belangrijk is om met een lokale makelaar in Den Bosch samen te werken. Zo ben je de concurrentie net een stapje voor. Hieronder nog meer voordelen van een makelaar Den Bosch: 

 1. De lokale makelaar Den Bosch kent de Bossche woningmarkt als geen ander
 2. De lokale makelaar Den Bosch weet wie potentiële kopers zijn
 3. De lokale makelaar Den Bosch kent bouw- en vergunningsplannen in de buurt
 4. De lokale makelaar Den Bosch heeft veel contact met andere lokale makelaars

Makelaar Den Bosch inschakelen bij aankoop

Heb je inmiddels besloten dat je wilt een huis wilt kopen, kom je al gauw tot de conclusie dat een makelaar in Den Bosch noodzakelijk is. Zodra je nog twee makelaars uit de vergelijking hebt ontvangen, moet je zelf een keuze maken. Hieronder lees jij hoe je de aankoopmakelaar in Den Bosch kan vergelijken: 

 1. Welke taken gaat de makelaar voor je uitvoeren? Vergelijk je dezelfde dienstverlening met elkaar? Zo weet je zeker dat je geen appels met peren aan het vergelijken bent
 2. Zijn er opstart- of intrekkingskosten? 
 3. Wanneer gaat een makelaar mee naar een bezichtiging of gaat deze nooit mee?
 4. Hoe recent heeft de makelaar een huis aan- of verkocht in de Bossche wijk waar je graag wilt wonen? 
 5. En mogelijk het belangrijkste, heb je een goed gevoel bij de makelaar?

Wil je liever begeleiding gedurende het hele aankooptraject? Probeer dan de gratis dienst van HuisAssist. Hierbij ontvang je bij iedere dienst de beste dienstverlener, waarna je zelf kunt kiezen!

Tips om zelf de makelaar te vergelijken in Den Bosch

Een goede makelaar kan een enorm verschil maken bij de verkoop van je huis in Den Bosch. Een verschil van duizenden euro’s is al snel gemaakt. Zo heb jij de voorkeur voor een bepaald type huis, zo heeft de makelaar ook zijn voorkeur en specialiteit voor bepaalde type woningen. 

Wanneer een makelaar veel huizen verkoopt in de binnenstad van Den Bosch is diegene daar beter in dan een makelaar die veel actief is in Vliert. Alleen deze specifieke kan je al duizenden euro’s extra opleveren, waardoor het belang duidelijk is. 

Makelaars vergelijken in Den Bosch om je huis goed te verkopen:

 • Verkoopt de makelaar vaker in de wijk in Den Bosch waar jij wilt verkopen? 
 • Heeft de makelaar een professionele houding en uitstraling? Dit zie je al gauw terug in de communicatie en de foto’s van eerdere woningen
 • Ben je het eens met de verkoopstrategie om een zo hoog mogelijk opbrengst te behalen? 
 • Via welke kanalen gaat je woning in de verkoop? Over het algemeen is het, hoe groter het bereik, hoe meer geïnteresseerde
 • Weet de makelaar al andere geïnteresseerden omdat ze recent een soortgelijke woning hebben verkocht.

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Dit zeggen onze gebruikers

Icons/thumb Created with Sketch.
9.7 klanttevredenheid
uit 24 beoordelingen
Icons/login Created with Sketch.
Gustavo, Diemen

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Makkelijk en snel

Ze vonden erg snel twee makelaars voor mij, daarna kon ik degene kiezen die ik graag wilde kiezen zonder dat er extra kosten bij kwamen.

Icons/login Created with Sketch.
Bassel Hafez , Zoetermeer

1 december 2021

10/10 Uitstekend

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch.

Marcel is erg behulpzaam

Het was erg makkelijk voor mijn aankoopmakelaar om afspraken in te plannen voor bezichtigingen en zelfs goede biedingen!

Icons/login Created with Sketch.
Sonja, Amsterdam

27 augustus 2021

4/5 Goed

Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star Created with Sketch. Icons/star_empty Created with Sketch.

Good!

Satisfied

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat doet Juiste Makelaar?

Wij zijn een makelaar vergelijkingsdienst die actief is in heel Nederland. Op basis van jouw voorkeuren en onze unieke makelaarsdatabase matchen wij jou aan de beste makelaar voor jouw situatie. Voordat we je in contact brengen nemen wij contact met je op om de matching compleet te maken. Zo sta je niet voor verrassingen. Vervolgens ontvang je de geselecteerde makelaars per mail en nemen zij zelf contact me je op. Daarna kies jij de beste makelaar voor jouw situatie.

+

Hoe vergelijken jullie makelaars?

In de aanvraag vragen wij een aantal voorkeuren dit combineren wij met de beschikbare makelaarsdata. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld nemen we altijd persoonlijk contact op zodat we de gehele vergelijking compleet kunnen maken.

+

Is deze aanvraag via Juiste Makelaar gratis?

Jazeker! Deze aanvraag is voor jou helemaal gratis. We brengen je graag gratis en vrijblijvend in contact met de geselecteerde makelaars. Op het moment dat je uiteindelijk succesvol bent geholpen met het kopen of verkopen van je woning, dan vragen wij een kleine vergoeding aan de makelaar, wat inhoud dat er voor jou geen kosten aan zijn verbonden.

+

Wat gebeurt er als ik de vergelijking heb afgerond?

Direct na het invullen van je voorkeuren, ontvang je een bevestiging. Daarna nemen we telefonisch contact op, tenzij je liever op een andere manier contact wilt hebben. Wanneer alles naar wens is zullen daarna de twee geselecteerde makelaars contact opnemen. Tot slot maak je zelf de keuze met welke makelaar je de beste klik hebt en met wie je wilt samenwerken.

+

Waarom is het vergelijken van makelaars nodig?
In Nederland zijn meer dan 9.000 actieve makelaars. Op deze manier is het moeilijk om te bepalen welke makelaar het beste past bij jouw situatie. Welke makelaar hanteert een goede aan- of verkoopstrategie en welke kosten rekenen de verschillende makelaars. Nieuwsgierig geworden? Doe direct de vergelijking!

+

Kan ik overal in Nederland makelaars vergelijken?

Ja! Wij kunnen je in heel Nederland helpen aan een geschikte makelaar. Dit komt mede door onze vele partners, waardoor wij overal in Nederland je zo goed mogelijk kunnen helpen.

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een verkoopmakelaar?

De gemiddelde verkoopcourtage van een makelaar in Nederland ligt tussen de 1 en 1,5 procent. Echter hangt dit natuurlijk af van wat je afspreekt met de desbetreffende makelaar. Je kunt hierbij denken aan een bonusafspraak of een ander takenpakket.

Meer weten over de kosten van een verkoopmakelaar? Lees hier verder

+

Wat is zijn normale makelaarskosten van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar rekent in veel gevallen een lagere makelaarsprovisie dan een verkoopmakelaar. De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland bij een aankoopmakelaar ligt tussen de 0,5 en 1,0 procent. Ook bij de aankoopmakelaar hangt de courtage af van de aankoopsom, de werkzaamheden en de woonplaats waar je een woning wilt kopen. Is de plaats of buurt erg populair? Dan kan de makelaar hogere kosten in rekening brengen.

Meer weten over kosten van een aankoopmakelaar? Lees hier verder

+

Kan ik ook een prijslijst van makelaars krijgen?

Nee, omdat alle makelaars in Nederland een andere werkwijze hebben is het nog niet mogelijk om een standaard prijslijst te sturen. Dit komt mede door verschillende aspecten, zoals dat je met makelaars prestatiebonussen kunt afspreken waardoor het standaardcourtage lager is, of dat je zelf een aantal taken zelf uitvoert. Andere redenen om geen standaardprijslijst te kunnen geven zijn: de verkoopranges van makelaarsverschillen, de locatie van je woning, kwaliteit van de makelaar en extra services die makelaars aanbieden.

Vergelijk hier
NL