Makelaar Leiden - Vergelijk nu alle makelaars in Leiden

Vul je voorkeuren in en wij vergelijken direct voor de Juiste Makelaar

Klik hierboven, vergelijken van makelaars kost slechts 1 minuut
Huizen vector Huizen vector

Makelaar Leiden

Wil jij een huis kopen of juist verkopen in Leiden? Dan ben je bij Juiste Makelaar op het juiste adres. In deze huidige woningmarkt, is het erg belangrijk om voor het beste resultaat te gaan bij aankoop en verkoop van een woning. Een makelaar kan hier in alle tijden bij helpen. Maar weet je niet hoe je de beste makelaar voor jou gaat vinden? Dan hebben wij bij Juiste Makelaar dé oplossing. Door middel van de voorkeuren die je invult, kunnen wij de beste twee beste makelaars in Leiden voor jou vergelijken. Kom in contact en bepaal zelf welke makelaar het beste bij jou past. Zo bespaar je veel tijd en geld. Nog geen idee welke van deze Leidse wijken bij jou past? Geen probleem, de makelaar helpt je graag verder met deze zoektocht naar de meest geschikte buurt. Vul je voorkeuren in en kom in contact met de beste makelaar.  

Hoe werkt de makelaar vergelijkingstool?

Je ziet de bomen door het bos niet meer, er zijn wel tientallen makelaars in Leiden, iedereen kent wel een makelaar die goed is. Hoe kies je uiteindelijk de makelaar die bij je past? Daarom helpen wij bij Juiste Makelaar graag met het vinden naar een makelaar die echt bij je past. Dit doen wij door de makelaars in Leiden met elkaar te vergelijken. Doordat wij bij Juiste Makelaars alle makelaars vergelijken, kan je tot wel honderden euro’s mee besparen, dan wanneer je het zelf doet. Hoe doen we dat?

 • Nadat alle gegevens zijn ingevuld in onze gratis vergelijkingstool, zullen wij een gepersonaliseerde en persoonlijke vergelijking doen van makelaars in Leiden.
 • Vervolgens matchen wij 2 makelaars in Leiden speciaal aan jou.
 • Daarna ontvangen je een mail met de geselecteerde makelaars en de makelaars ontvangen ook een mail, waarna deze gratis en vrijblijvend contact met je opnemen om eventueel afspraak te maken.
 • Tot slot kies je zelf de makelaar die het beste bij je past.

De voordelen van een makelaar in Leiden

Er zijn vele voordelen om lokale makelaars in Leiden te gebruiken, vaak heeft de makelaar veel kennis van de lokale woningmarkt, zo weten ze precies wat er te koop komt en wat er recent verkocht is. Met een makelaar haal je vaak kennis binnen en blijf je de rest een stapje voor. Controleer dus altijd de marktkennis van de makelaar. Hieronder nog extra voordelen:

 • De lokale makelaar Leiden weet welk huis te koop komt en verkocht is.
 • De lokale makelaar Leiden kent de stad beter dan wie dan ook.
 • De lokale makelaar Leiden kent aankomende kopers en verkopers.

Makelaar inschakelen in Leiden

Het kiezen van een makelaar in leiden, kan een lastige beslissing zijn. Dan kan komen omdat er vele makelaars in de stad zijn en dat vele mensen wel een makelaar kennen, die ook wel geschikt zouden zijn. Waarna je een afspraak heb gemaakt met een makelaar Is het belangrijk om de geselecteerde makelaars met elkaar te vergelijken, er zijn een aantal belangrijke punten waarop je moet letten zowel bij verkoopmakelaars en aankoopmakelaars in Leiden.

Aankoopmakelaars vergelijken Leiden

In deze oververhitte huizenmarkt, is het erg lastig om een geschikte woning te vinden. Met een lokale aankoopmakelaar in Leiden, kan dit het proces versoepelen met de zoektocht tot het bieden op een woning. Het kan dan ook makkelijk zijn, om de makelaars in Leidens te vergelijken, voordat je een definitieve keuze gaat maken, met welke aankoopmakelaar je wil samenwerken. Houd vooral rekening met de volgende punten, bij het kiezen voor een aankoopmakelaar in Leiden: 

 • Maakt de aankoopmakelaar een zoekprofiel aan? Met een zoekprofiel kan je het woningaanbod in sommige gevallen eerder krijgen dan dat online beschikbaar is.
 • Gaat de makelaar mee naar bezichtigingen? Sommige makelaars gaan niet altijd mee of gaan pas bij de tweede bezichtiging mee.
 • Heeft de aankoopmakelaar kennis van Leiden en alle buurten?
 • Heeft de aankoopmakelaar Leiden bouwkundige kennis? Basiskennis van de aankoopmakelaar is altijd mooi meegenomen. Mocht dit niet van toepassing zijn, is het altijd raadzaam om een keuring te laten uitvoeren. Dit kan je boeken via: HuisAssist
 • Welke courtage wordt gehanteerd en is dit no cure no pay? Vaak wordt prijs gebaseerd op een percentage van de aankoop, het is vaak ook mogelijk een vast tarief af te spreken. *Courtage is het tarief wat een makelaar hanteert als vergoeding, voor de verrichten werkzaamheden.

Verkoopmakelaars vergelijken Leiden

Bij de verkoop van je woning is het essentieel om het beste en hoogst mogelijke resultaat uit je woning te halen. Uiteindelijk is jouw woning mooier dan die van de buren en ken je alle schoonheden van jouw huis. Het is daarom ook belangrijk dat je een makelaar vindt die daar net zo overdenkt. Voordat je een gratis waardedaling laat doen, is het handig om eerste de makelaars in Leiden met elkaar te vergelijken, zodat je zeker weet met welke makelaar je verder wilt gaan werken. Het kan het handig zijn om met de volgende punten rekening te houden:

 • Welke marketingkanalen gebruikt de makelaar om de woning te promoten? Dit kan via verschillende woningplatforms, bladen en brochures
 • Hoe presenteert de makelaar zijn eigen woningaanbod? Het is belangrijk om naar andere woningen te kijken die makelaar verkoopt, zo zie je precies hoe foto’s worden gemaakt en hoe de schrijfstijl is.
 • Heeft de makelaar Leiden hier eerder woningen verkocht?
 • Welke courtage hanteert de makelaar en is dit op basis van no cure no pay? Het meest voorkomende tarief wat makelaars hanteren is een percentage van de verkoopprijs, het kan ook gebeuren dat makelaars een fixed fee of een staffel hanteren. * Courtage is het tarief wat een makelaar hanteert als vergoeding, voor de verrichten werkzaamheden

Wonen in Leiden

Naast dat de stad veel Leidse makelaars heeft, staat Leiden meer bekend om de prachtige historie, gezellige binnenstad en vele activiteiten om te ondernemen voor zowel jong als oud. Het centrum van Leiden bestaat uit veel leuke straatjes en de mooie gracht het Rapenburg. Deze gracht werd destijds gegraven om de stad te kunnen verdedigen.

Naast de rijke Leidse historie staat de stad bekend om het Leidens Ontzet. Hierbij wordt gevierd dat de belegering van de Spanjaarden op 3 oktober 1574 ten einde kwam. Dit feest kan wel als het evenement van het jaar worden gezien. Naast de verschillende evenementen in Leiden vind je veel groen en water. Je kunt heerlijk varen door het oude deel van de stad. Heb je genoeg van het varen? Dan zijn er nog de talloze eet- en drinkgelegenheden. Van een knus koffietentje tot een sjiek restaurant, Leiden heeft het allemaal.

Wijken Leiden

Makelaars vergelijken in wijken in Leiden (kaart)

 

 

 1. Binnenstad-Zuid;
 2. Binnenstad-Noord;
 3. Stationsdistrict;
 4. Leiden-Noord;
 5. Roodenburgerdistrict;
 6. Bos- en Gasthuisdistrict;
 7. Morsdistrict;
 8. Boerhaavedistrict;
 9. Merenwijkdistrict;
 10. Stevenshofdistrict

Populaire steden rondom Leiden:

Amsterdam
Haarlem
Den Haag
Rotterdam
Utrecht

 

Hoe werkt het?

Start eerst met de check via de rode button

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

2 makelaars

Persoonlijke intake en selectie

Wij selecteren het aantal gewenste makelaars bij jouw voorkeuren.

De makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

Kies voor jou de beste makelaar in Amsterdam

Jij kiest de Juiste Makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die het beste bij jou past!

Veelgestelde vragen over makelaars in Leiden

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over de dienstverlening van Juiste Makelaar.

+

Wat kost een makelaar in Leiden?

Gemiddeld kost een makelaar in Leiden tussen de 1,03% en 1,25% van de verkoopsom.

Bijvoorbeeld: je verkoopt je huis voor  500.000 euro, dan kost de makelaar tussen de 5.150 euro en de 6.125 euro.

+

Wat kost een aankoopmakelaar in Leiden?

Een aankoopmakelaar rekent vaak vast kosten voor de aankoopdienst. Deze kosten van een aankoopmakelaar in Leiden liggen tussen de 2.500 euro en de 5.225 euro.

+

Hoeveel makelaars zijn er actief in Leiden?

Momenteel zijn er 55 makelaars actief in Leiden. Deze makelaars hebben op dit moment woningen te koop in Leiden.

Vergelijk hier