Dam Housing

Dam Housing is een makelaar gevestigd in Amstelveen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dam Housing hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Dam Housing is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amstelveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dam Housing. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Dam Housing zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Dam Housing in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 666.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Dam Housing
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dam Housing verkoopt

Dam Housing is het meeste actief in Amstelveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dam Housing woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dam Housing ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Aalsmeer 3 € 490.000
Kudelstaart 2 € 1.043.000
Nieuwveen 1 € 990.000
Uithoorn 1 € 359.000
Amsterdam 1 € 425.000

Type woningen die Dam Housing verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dam Housing diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dam Housing het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
50%
hoekwoning
17%
maisonnette
17%
portiekwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dam Housing

Wat kost Dam Housing bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dam Housing voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dam Housing je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.300 en de € 5.000.

Waar is Dam Housing actief?

+

Dam Housing heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Aalsmeer, Kudelstaart, Nieuwveen, Uithoorn en Amsterdam.

In welk prijssegment is Dam Housing actief?

+

Dam Housing is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dam Housing actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 666.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amstelveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amstelveen en vergelijkbaar is aan Dam Housing. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!