Anderz makelaar Groningen

Anderz makelaar Groningen is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Anderz makelaar Groningen hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Anderz makelaar Groningen is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Anderz makelaar Groningen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Anderz makelaar Groningen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 308.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 50.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Anderz makelaar Groningen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Anderz makelaar Groningen verkoopt

Anderz makelaar Groningen is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Anderz makelaar Groningen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Anderz makelaar Groningen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 11 € 301.000
Emmen 2 € 400.000
Oude Pekela 1 € 195.000

Type woningen die Anderz makelaar Groningen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Anderz makelaar Groningen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Anderz makelaar Groningen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
20%
portiekwoning
20%
benedenwoning
10%
eindwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Anderz makelaar Groningen

Wat kost Anderz makelaar Groningen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Anderz makelaar Groningen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Anderz makelaar Groningen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Anderz makelaar Groningen actief?

+

Anderz makelaar Groningen heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen, Emmen en Oude Pekela.

In welk prijssegment is Anderz makelaar Groningen actief?

+

Anderz makelaar Groningen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Anderz makelaar Groningen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 308.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Anderz makelaar Groningen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!