Makelaars in Griendtsveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Griendtsveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Griendtsveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Griendtsveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Griendtsveen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Griendtsveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Griendtsveen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Griendtsveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 494.000
 • Gemiddelde verkooptijd 23
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 1.311.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Griendtsveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Griendtsveen

In Griendtsveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 1.700.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 1.311.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Griendtsveen.

Bij de verkoop van een huis in Griendtsveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 481 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 1.700.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Griendtsveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Griendtsveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 494.000.

Het meest voorkomende energielabel in Griendtsveen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Griendtsveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Griendtsveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Griendtsveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Griendtsveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vastgoed Totaal de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Griendtsveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Griendtsveen.

Populaire buurten in Griendtsveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Griendtsveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Griendtsveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Griendtsveen

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 431.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Griendtsveen

  Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 590.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Griendtsveen

In Griendtsveen zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Vastgoed Totaal verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Griendtsveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sphagnumweg 1 C Honders & Alting Makelaars € 790.000
Turfstrooisel 6 ASSURANTIE- & MAKELAARSKANTOOR SWINKELS BV € 599.000
Past. Hendriksstraat 3 Vastgoed Totaal € 389.000
Kanaalweg 12 Vastgoed Totaal € 355.000
Kanaalweg 24 BAKENS MAKELAARDIJ € 339.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Griendtsveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Griendtsveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Griendtsveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Griendtsveen.

Wat kost een makelaar in Griendtsveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Griendtsveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Griendtsveen van € 4.900 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Griendtsveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Griendtsveen zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Griendtsveen?

+

De meest verkopende makelaar van Griendtsveen is Vastgoed Totaal. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Griendtsveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Griendtsveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Griendtsveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Griendtsveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!