Makelaars in Buren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Buren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Buren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Buren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Buren Appelenboomgaard.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Buren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Buren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 384.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 16
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Buren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Buren

In Buren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Buren.

Bij de verkoop van een huis in Buren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Buren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Buren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 384.000.

Het meest voorkomende energielabel in Buren is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Buren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Buren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Buren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Buren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Familie Beekhuizen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Buren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Buren.

Populaire buurten in Buren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Buren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Buren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Buren Appelenboomgaard

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Buren Tielseweg

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 368.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Buren-Oude Kern

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 378.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Verspreide huizen Buren

  Verkooptijd
  143 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 650.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Buren

In Buren zijn de afgelopen maand 16 woningen verkocht. Makelaar Familie Beekhuizen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Buren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jonagold 1 Familie Beekhuizen Makelaardij € 650.000
Rodeheldenstraat 22 Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 475.000
Anna van Burenstraat 9 Weeda & Jellema Makelaardij b.v. € 439.500
Broderieperk 20 Rianne de Wit Makelaardij € 419.000
Marijkelaan 28 Weeda & Jellema Makelaardij b.v. € 400.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Buren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Buren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Buren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Buren.

Wat kost een makelaar in Buren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Buren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Buren van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Buren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Buren zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Buren?

+

De meest verkopende makelaar van Buren is Familie Beekhuizen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Buren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Buren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Buren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Buren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!