Makelaars in Beemte Broekland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Beemte Broekland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Beemte Broekland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Beemte Broekland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Parken.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Beemte Broekland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Beemte Broekland zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Beemte Broekland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 696.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -139.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Beemte Broekland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Beemte Broekland

In Beemte Broekland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 596.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -139.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Beemte Broekland.

Bij de verkoop van een huis in Beemte Broekland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 105 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 596.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Beemte Broekland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Beemte Broekland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 696.000.

Het meest voorkomende energielabel in Beemte Broekland is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Beemte Broekland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Beemte Broekland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Beemte Broekland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Beemte Broekland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Goos Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Beemte Broekland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Beemte Broekland.

 • Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 995.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Beemte Broekland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Beemte Broekland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Beemte Broekland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Parken

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 407.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Agrarisch gebied Beemte Broekland

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 985.000
  Woningen verkocht
  2

Top 4 woningen verkocht in Beemte Broekland

In Beemte Broekland zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Goos Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Beemte Broekland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kluinweg 6 Buurman Makelaardij € 995.000
Holhorstweg 13 Goos Makelaardij € 975.000
Vlijtseweg 22 Goos Makelaardij € 495.000
Vlijtseweg 60 Goos Makelaardij € 319.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beemte Broekland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Beemte Broekland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Beemte Broekland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Beemte Broekland.

Wat kost een makelaar in Beemte Broekland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Beemte Broekland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Beemte Broekland van € 7.000 tot € 8.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Beemte Broekland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Beemte Broekland zijn € 3.500 a € 5.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Beemte Broekland?

+

De meest verkopende makelaar van Beemte Broekland is Goos Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Beemte Broekland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Beemte Broekland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Beemte Broekland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Beemte Broekland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!