Reimon Makelaardij

Reimon Makelaardij is een makelaar gevestigd in Groningen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Reimon Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Reimon Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Groningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Reimon Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Reimon Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 305.000
  • Gemiddelde verkooptijd 15
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 37.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Reimon Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Reimon Makelaardij verkoopt

Reimon Makelaardij is het meeste actief in Groningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Reimon Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Reimon Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Groningen 24 € 300.000
Meerstad 1 € 419.000

Type woningen die Reimon Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Reimon Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Reimon Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
galerijflat
21%
2 onder 1 kapwoning
11%
bovenwoning
11%
portiekwoning
11%
benedenwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Reimon Makelaardij

Wat kost Reimon Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Reimon Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Reimon Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Reimon Makelaardij actief?

+

Reimon Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Groningen en Meerstad.

In welk prijssegment is Reimon Makelaardij actief?

+

Reimon Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Reimon Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 305.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Groningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Groningen en vergelijkbaar is aan Reimon Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!