Dutch Real Estate Company

Dutch Real Estate Company is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dutch Real Estate Company hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Dutch Real Estate Company is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dutch Real Estate Company. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dutch Real Estate Company in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 411.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -65.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Dutch Real Estate Company
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Dutch Real Estate Company verkoopt

Dutch Real Estate Company is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dutch Real Estate Company woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dutch Real Estate Company ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 10 € 434.000
Almere 1 € 359.000
Zaandam 1 € 225.000
Steenwijk 1 € 420.000

Type woningen die Dutch Real Estate Company verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dutch Real Estate Company diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dutch Real Estate Company het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
11%
benedenwoning
11%
bovenwoning
11%
eindwoning
11%
galerijflat
11%
maisonnette
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dutch Real Estate Company

Wat kost Dutch Real Estate Company bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dutch Real Estate Company voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dutch Real Estate Company je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Dutch Real Estate Company actief?

+

Dutch Real Estate Company heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Almere, Zaandam en Steenwijk.

In welk prijssegment is Dutch Real Estate Company actief?

+

Dutch Real Estate Company is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dutch Real Estate Company actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 411.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Dutch Real Estate Company. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!