D&S Makelaars

D&S Makelaars is een makelaar gevestigd in Schiedam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt D&S Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. D&S Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Schiedam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van D&S Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties D&S Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 286.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 81.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over D&S Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar D&S Makelaars verkoopt

D&S Makelaars is het meeste actief in Schiedam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar D&S Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt D&S Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Schiedam 15 € 282.000
Rotterdam 6 € 276.000
Vlaardingen 3 € 305.000
Waddinxveen 1 € 350.000

Type woningen die D&S Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat D&S Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat D&S Makelaars het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
39%
tussenwoning
28%
bovenwoning
11%
hoekwoning
11%
maisonnette
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in D&S Makelaars

Wat kost D&S Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van D&S Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer D&S Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is D&S Makelaars actief?

+

D&S Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Schiedam, Rotterdam, Vlaardingen en Waddinxveen.

In welk prijssegment is D&S Makelaars actief?

+

D&S Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar D&S Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 286.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Schiedam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Schiedam en vergelijkbaar is aan D&S Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!