Carine Fabisch Makelaardij

Carine Fabisch Makelaardij is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Carine Fabisch Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Carine Fabisch Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Carine Fabisch Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Carine Fabisch Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 453.000
  • Gemiddelde verkooptijd 18
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 193.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Carine Fabisch Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Carine Fabisch Makelaardij verkoopt

Carine Fabisch Makelaardij is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Carine Fabisch Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Carine Fabisch Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 11 € 450.000
Zeist 1 € 475.000

Type woningen die Carine Fabisch Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Carine Fabisch Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Carine Fabisch Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
67%
portiekwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Carine Fabisch Makelaardij

Wat kost Carine Fabisch Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Carine Fabisch Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Carine Fabisch Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Carine Fabisch Makelaardij actief?

+

Carine Fabisch Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht en Zeist.

In welk prijssegment is Carine Fabisch Makelaardij actief?

+

Carine Fabisch Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Carine Fabisch Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 453.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Carine Fabisch Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!