Aspekt Makelaars

Aspekt Makelaars is een makelaar gevestigd in Nieuwegein. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Aspekt Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Aspekt Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nieuwegein en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Aspekt Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Aspekt Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 430.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 32.000
  • Aantal transacties 115
Meer informatie over Aspekt Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Aspekt Makelaars verkoopt

Aspekt Makelaars is het meeste actief in Nieuwegein. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Aspekt Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Aspekt Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuwegein 78 € 419.000
Utrecht 16 € 374.000
IJsselstein 9 € 474.000
Houten 5 € 595.000
Vianen (UT) 2 € 500.000

Type woningen die Aspekt Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Aspekt Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Aspekt Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
hoekwoning
12%
portiekflat
11%
benedenwoning
10%
galerijflat
8%
2 onder 1 kapwoning
6%
geschakelde woning
6%
maisonnette
6%
bovenwoning
3%
eindwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
vrijstaande woning
2%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aspekt Makelaars

Wat kost Aspekt Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Aspekt Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Aspekt Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Aspekt Makelaars actief?

+

Aspekt Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuwegein, Utrecht, IJsselstein, Houten en Vianen (UT).

In welk prijssegment is Aspekt Makelaars actief?

+

Aspekt Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Aspekt Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 430.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nieuwegein

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nieuwegein en vergelijkbaar is aan Aspekt Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!