Makelaars in West-Graftdijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in West-Graftdijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in West-Graftdijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in West-Graftdijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als West-Graftdijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in West-Graftdijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In West-Graftdijk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in West-Graftdijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 588.000
 • Gemiddelde verkooptijd 50
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in West-Graftdijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt West-Graftdijk

In West-Graftdijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in West-Graftdijk.

Bij de verkoop van een huis in West-Graftdijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 209 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in West-Graftdijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit West-Graftdijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 588.000.

Het meest voorkomende energielabel in West-Graftdijk is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in West-Graftdijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in West-Graftdijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in West-Graftdijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in West-Graftdijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van West-Graftdijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio West-Graftdijk.

Populaire buurten in West-Graftdijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in West-Graftdijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van West-Graftdijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. West-Graftdijk

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 588.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in West-Graftdijk

In West-Graftdijk zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in West-Graftdijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Moor 30 HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! € 825.000
Zuiderstraat 115 XLCASA makelaars € 650.000
De Moor 24 HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! € 450.000
Sluiskade 1 HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in West-Graftdijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in West-Graftdijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in West-Graftdijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in West-Graftdijk.

Wat kost een makelaar in West-Graftdijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in West-Graftdijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in West-Graftdijk van € 5.900 tot € 7.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in West-Graftdijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in West-Graftdijk zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van West-Graftdijk?

+

De meest verkopende makelaar van West-Graftdijk is HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht!. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In West-Graftdijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in West-Graftdijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in West-Graftdijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in West-Graftdijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!