Ascoba makelaardij VOF

Ascoba makelaardij VOF is een makelaar gevestigd in De Rijp. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Ascoba makelaardij VOF hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Ascoba makelaardij VOF is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in De Rijp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ascoba makelaardij VOF. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Ascoba makelaardij VOF in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 564.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 257.000
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over Ascoba makelaardij VOF
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Ascoba makelaardij VOF verkoopt

Ascoba makelaardij VOF is het meeste actief in De Rijp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ascoba makelaardij VOF woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ascoba makelaardij VOF ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
De Rijp 9 € 421.000
Purmerend 3 € 348.000
Graft 3 € 441.000
Markenbinnen 2 € 755.000

Type woningen die Ascoba makelaardij VOF verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ascoba makelaardij VOF diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ascoba makelaardij VOF het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
38%
2 onder 1 kapwoning
24%
hoekwoning
19%
bovenwoning
5%
eindwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%
tussenwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ascoba makelaardij VOF

Wat kost Ascoba makelaardij VOF bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ascoba makelaardij VOF voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ascoba makelaardij VOF je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.200.

Waar is Ascoba makelaardij VOF actief?

+

Ascoba makelaardij VOF heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in De Rijp, Purmerend, Graft, Markenbinnen en Oost-Graftdijk.

In welk prijssegment is Ascoba makelaardij VOF actief?

+

Ascoba makelaardij VOF is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ascoba makelaardij VOF actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 564.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in De Rijp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van De Rijp en vergelijkbaar is aan Ascoba makelaardij VOF. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!