Makelaars in Stompetoren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Stompetoren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Stompetoren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Stompetoren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stompetoren.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Stompetoren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Stompetoren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 513.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 81.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Stompetoren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Stompetoren

In Stompetoren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 605.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 81.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Stompetoren.

Bij de verkoop van een huis in Stompetoren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 142 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 605.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Stompetoren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Stompetoren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 513.000.

Het meest voorkomende energielabel in Stompetoren is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Stompetoren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Stompetoren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Stompetoren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Stompetoren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Best van Staveren Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Stompetoren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Stompetoren.

Populaire buurten in Stompetoren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Stompetoren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Stompetoren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stompetoren

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 513.000
  Woningen verkocht
  21

Top 5 woningen verkocht in Stompetoren

In Stompetoren zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar De Best van Staveren Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Stompetoren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Einder 1 Klaver Makelaardij Wonen B.V. € 990.000
Noordervaart 41 Broekman Makelaars € 875.000
Buitenkruier 88 Van de Ridder Makelaars € 825.000
Noordervaart 76 A.J.M. Rood Makelaardij o.g./Verzekeringen € 769.000
Binnenkruier 22 Bakker Schoon Makelaardij B.V. € 675.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stompetoren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Stompetoren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Stompetoren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Stompetoren.

Wat kost een makelaar in Stompetoren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Stompetoren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Stompetoren van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Stompetoren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Stompetoren zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Stompetoren?

+

De meest verkopende makelaar van Stompetoren is De Best van Staveren Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Stompetoren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Stompetoren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Stompetoren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Stompetoren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!