AkerHuis

AkerHuis is een makelaar gevestigd in Akersloot. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt AkerHuis hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. AkerHuis is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Akersloot en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van AkerHuis. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties AkerHuis in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 448.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -64.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over AkerHuis
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar AkerHuis verkoopt

AkerHuis is het meeste actief in Akersloot. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar AkerHuis woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt AkerHuis ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Akersloot 10 € 421.000
Badhoevedorp 1 € 299.000
Zandvoort 1 € 349.000
Heerhugowaard 1 € 300.000
Assendelft 1 € 875.000

Type woningen die AkerHuis verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat AkerHuis diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat AkerHuis het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
vrijstaande woning
27%
hoekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
7%
benedenwoning
7%
galerijflat
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in AkerHuis

Wat kost AkerHuis bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van AkerHuis voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer AkerHuis je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is AkerHuis actief?

+

AkerHuis heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Akersloot, Badhoevedorp, Zandvoort, Heerhugowaard en Assendelft.

In welk prijssegment is AkerHuis actief?

+

AkerHuis is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar AkerHuis actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 448.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Akersloot

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Akersloot en vergelijkbaar is aan AkerHuis. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!