Vos Makelaardij B.V.

Vos Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Heiloo. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Vos Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Vos Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heiloo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vos Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vos Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 483.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 31.000
  • Aantal transacties 38
Meer informatie over Vos Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vos Makelaardij B.V. verkoopt

Vos Makelaardij B.V. is het meeste actief in Heiloo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vos Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vos Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heiloo 21 € 483.000
Alkmaar 4 € 483.000
Amsterdam 2 € 563.000
Ouderkerk aan de Amstel 2 € 800.000
Wommels 1 € 235.000

Type woningen die Vos Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vos Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vos Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
hoekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
11%
bovenwoning
11%
vrijstaande woning
9%
geschakelde woning
7%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%
maisonnette
2%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vos Makelaardij B.V.

Wat kost Vos Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vos Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vos Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Vos Makelaardij B.V. actief?

+

Vos Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heiloo, Alkmaar, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel en Wommels.

In welk prijssegment is Vos Makelaardij B.V. actief?

+

Vos Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vos Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 483.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heiloo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heiloo en vergelijkbaar is aan Vos Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!