Makelaars in Sint Maartensbrug

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sint Maartensbrug, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Sint Maartensbrug. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sint Maartensbrug helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Buitengebied Sint Maartensbrug.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sint Maartensbrug zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Sint Maartensbrug zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Sint Maartensbrug afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 488.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 60.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sint Maartensbrug
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sint Maartensbrug

In Sint Maartensbrug is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 359.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 60.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Sint Maartensbrug.

Bij de verkoop van een huis in Sint Maartensbrug is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 114 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 359.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sint Maartensbrug. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sint Maartensbrug weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 488.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sint Maartensbrug is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sint Maartensbrug. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sint Maartensbrug

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sint Maartensbrug? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sint Maartensbrug. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat SC Bakker Makelaardij oz BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sint Maartensbrug, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sint Maartensbrug.

 • Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1
 • Alpina

  3. Alpina

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 419.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Sint Maartensbrug

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sint Maartensbrug? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sint Maartensbrug. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Buitengebied Sint Maartensbrug

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 564.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Sint Maartensbrug (woonkern)

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Sint Maartensbrug

In Sint Maartensbrug zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar SC Bakker Makelaardij oz BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sint Maartensbrug.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Grote Sloot 240 SC Bakker Makelaardij oz BV € 649.000
Grote Sloot 159 VLIEG Makelaars OG € 625.000
Grote Sloot 212 SC Bakker Makelaardij oz BV € 575.000
Ruigeweg 78 b Westhuis Makelaardij € 550.000
Ruigeweg 99 ERA makelaardij Schagen € 419.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sint Maartensbrug

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sint Maartensbrug?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Sint Maartensbrug. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sint Maartensbrug.

Wat kost een makelaar in Sint Maartensbrug?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sint Maartensbrug is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sint Maartensbrug van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sint Maartensbrug?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sint Maartensbrug zijn € 2.400 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sint Maartensbrug?

+

De meest verkopende makelaar van Sint Maartensbrug is SC Bakker Makelaardij oz BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sint Maartensbrug zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sint Maartensbrug?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sint Maartensbrug aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sint Maartensbrug.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!