Makelaars in De Weere

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Weere, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in De Weere. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Weere helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Weere.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Weere zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In De Weere zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in De Weere afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 434.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 348.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Weere
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Weere

In De Weere is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 673.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 348.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in De Weere.

Bij de verkoop van een huis in De Weere is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 673.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Weere. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Weere weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 434.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Weere is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Weere. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Weere

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Weere? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Weere. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Taams Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van De Weere, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Weere.

Populaire buurten in De Weere

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Weere? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Weere. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Weere

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 434.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in De Weere

In De Weere zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Taams Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in De Weere.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lambertushof 21 Anna de Graaff Makelaars € 600.000
Lambertushof 4 Taams Makelaars & Taxateurs € 579.000
Het Nooitgedacht 10 Broekman Makelaars € 325.000
Beatrixlaan 25 Taams Makelaars & Taxateurs € 232.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Weere

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Weere?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in De Weere. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Weere.

Wat kost een makelaar in De Weere?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Weere is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Weere van € 4.300 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Weere?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Weere zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Weere?

+

De meest verkopende makelaar van De Weere is Taams Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Weere zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Weere?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Weere aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Weere.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!