Makelaars in Biezenmortel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Biezenmortel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Biezenmortel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Biezenmortel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Biezenmortel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Biezenmortel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Biezenmortel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Biezenmortel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 482.000
 • Gemiddelde verkooptijd 23
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Biezenmortel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Biezenmortel

In Biezenmortel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 512.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Biezenmortel.

Bij de verkoop van een huis in Biezenmortel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 453 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 512.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Biezenmortel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Biezenmortel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 482.000.

Het meest voorkomende energielabel in Biezenmortel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Biezenmortel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Biezenmortel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Biezenmortel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Biezenmortel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Shirley Kneepkens Makelaardij | Baerz & Co de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Biezenmortel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Biezenmortel.

Populaire buurten in Biezenmortel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Biezenmortel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Biezenmortel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Biezenmortel

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Buitengebied Biezenmortel

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Biezenmortel

In Biezenmortel zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Shirley Kneepkens Makelaardij | Baerz & Co verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Biezenmortel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Gijzelsestraat 10 Beekhuizen Makelaardij € 795.000
Capucijnenstraat 70 Shirley Kneepkens Makelaardij | Baerz & Co € 595.000
Kloosterstraat 3 a Allround Makelaardij € 435.000
Slijkhoef 23 Remco Olden Lommers Makelaars € 425.000
Rijetdonckstraat 3 ERA Content+ Makelaars € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Biezenmortel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Biezenmortel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Biezenmortel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Biezenmortel.

Wat kost een makelaar in Biezenmortel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Biezenmortel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Biezenmortel van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Biezenmortel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Biezenmortel zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Biezenmortel?

+

De meest verkopende makelaar van Biezenmortel is Shirley Kneepkens Makelaardij | Baerz & Co. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Biezenmortel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Biezenmortel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Biezenmortel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Biezenmortel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!