Makelaars in Marsum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Marsum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Marsum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Marsum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Marsum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Marsum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Marsum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Marsum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 308.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Marsum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Marsum

In Marsum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 238.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Marsum.

Bij de verkoop van een huis in Marsum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 238.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Marsum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Marsum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 308.000.

Het meest voorkomende energielabel in Marsum is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Marsum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Marsum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Marsum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Marsum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Duinstra Melis Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Marsum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Marsum.

Populaire buurten in Marsum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Marsum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Marsum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Marsum

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 264.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Buitengebied Marsum

  Verkooptijd
  85 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Marsum

In Marsum zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Duinstra Melis Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Marsum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hegedyk 5 Duinstra Melis Makelaars € 575.000
Slotleane 2 Makelaardij Hoekstra € 350.000
Franjumbuorsterpaed 30 Duinstra Melis Makelaars € 325.000
Riemer Veemanstrjitte 11 Makelaardij Friesland | Qualis € 269.000
Wielingastrjitte 15 Duinstra Melis Makelaars € 225.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Marsum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Marsum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Marsum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Marsum.

Wat kost een makelaar in Marsum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Marsum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Marsum van € 3.100 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Marsum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Marsum zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Marsum?

+

De meest verkopende makelaar van Marsum is Duinstra Melis Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Marsum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Marsum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Marsum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Marsum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!