Makelaars in Aldtsjerk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Aldtsjerk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Aldtsjerk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Aldtsjerk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Aldtsjerk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Aldtsjerk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Aldtsjerk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Aldtsjerk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 325.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Aldtsjerk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Aldtsjerk

In Aldtsjerk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Aldtsjerk.

Bij de verkoop van een huis in Aldtsjerk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 204 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Aldtsjerk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Aldtsjerk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 325.000.

Het meest voorkomende energielabel in Aldtsjerk is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Aldtsjerk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Aldtsjerk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Aldtsjerk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Aldtsjerk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Friesland | Qualis de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Aldtsjerk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Aldtsjerk.

Populaire buurten in Aldtsjerk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Aldtsjerk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Aldtsjerk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Aldtsjerk

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 301.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen Aldtsjerk

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Aldtsjerk

In Aldtsjerk zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Friesland | Qualis verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Aldtsjerk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zevenhuizen 8 Elfsteden Makelaars en Taxateurs € 420.000
Van Sminiaweg 124 De Vos Makelaardij € 369.000
Zevenhuizen 11 Makelaardij Friesland | Qualis € 350.000
Van Sminiaweg 14 Faber Makelaardij € 325.000
Van Sminiaweg 52 Makelaardij Hoekstra € 309.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aldtsjerk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Aldtsjerk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Aldtsjerk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Aldtsjerk.

Wat kost een makelaar in Aldtsjerk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Aldtsjerk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Aldtsjerk van € 3.300 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Aldtsjerk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Aldtsjerk zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Aldtsjerk?

+

De meest verkopende makelaar van Aldtsjerk is Makelaardij Friesland | Qualis. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Aldtsjerk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Aldtsjerk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Aldtsjerk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Aldtsjerk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!