Scherjon + Van der Veen Makelaars

Scherjon + Van der Veen Makelaars is een makelaar gevestigd in Hurdegaryp. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Scherjon + Van der Veen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Scherjon + Van der Veen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hurdegaryp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Scherjon + Van der Veen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Scherjon + Van der Veen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 317.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Scherjon + Van der Veen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Scherjon + Van der Veen Makelaars verkoopt

Scherjon + Van der Veen Makelaars is het meeste actief in Hurdegaryp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Scherjon + Van der Veen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Scherjon + Van der Veen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hurdegaryp 5 € 297.000
Dokkum 2 € 360.000
Feanwâlden 1 € 429.000
Sumar 1 € 193.000
Baarlo 1 € 459.000

Type woningen die Scherjon + Van der Veen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Scherjon + Van der Veen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Scherjon + Van der Veen Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
54%
vrijstaande woning
25%
galerijflat
8%
hoekwoning
8%
halfvrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Scherjon + Van der Veen Makelaars

Wat kost Scherjon + Van der Veen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Scherjon + Van der Veen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Scherjon + Van der Veen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Scherjon + Van der Veen Makelaars actief?

+

Scherjon + Van der Veen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hurdegaryp, Dokkum, Feanwâlden, Sumar en Baarlo.

In welk prijssegment is Scherjon + Van der Veen Makelaars actief?

+

Scherjon + Van der Veen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Scherjon + Van der Veen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 317.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hurdegaryp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hurdegaryp en vergelijkbaar is aan Scherjon + Van der Veen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!