Makelaars in Ryptsjerk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ryptsjerk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Ryptsjerk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ryptsjerk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ryptsjerk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ryptsjerk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Ryptsjerk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Ryptsjerk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 385.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ryptsjerk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ryptsjerk

In Ryptsjerk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Ryptsjerk.

Bij de verkoop van een huis in Ryptsjerk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ryptsjerk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ryptsjerk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 385.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ryptsjerk is A++. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ryptsjerk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ryptsjerk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ryptsjerk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ryptsjerk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Wijmenga Makelaars & Rentmeesters de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Ryptsjerk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ryptsjerk.

Populaire buurten in Ryptsjerk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ryptsjerk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ryptsjerk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ryptsjerk

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Ryptsjerk

In Ryptsjerk zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Wijmenga Makelaars & Rentmeesters verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Ryptsjerk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Westerdijk 13 Makelaardij Hoekstra € 650.000
De Opslach 7 Wijmenga Makelaars & Rentmeesters € 318.000
Binnendijk 4 EMKA-makelaardij € 187.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ryptsjerk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ryptsjerk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Ryptsjerk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ryptsjerk.

Wat kost een makelaar in Ryptsjerk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ryptsjerk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ryptsjerk van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ryptsjerk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ryptsjerk zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ryptsjerk?

+

De meest verkopende makelaar van Ryptsjerk is Wijmenga Makelaars & Rentmeesters. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ryptsjerk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ryptsjerk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ryptsjerk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ryptsjerk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!