Veldpape makelaars

Veldpape makelaars is een makelaar gevestigd in Olst. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Veldpape makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Veldpape makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Olst en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Veldpape makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Veldpape makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 397.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 213.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Veldpape makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Veldpape makelaars verkoopt

Veldpape makelaars is het meeste actief in Olst. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Veldpape makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Veldpape makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Olst 10 € 330.000
Deventer 2 € 299.000
Diepenveen 1 € 675.000
Welsum 1 € 985.000

Type woningen die Veldpape makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Veldpape makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Veldpape makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
2 onder 1 kapwoning
29%
vrijstaande woning
29%
hoekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veldpape makelaars

Wat kost Veldpape makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Veldpape makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Veldpape makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Veldpape makelaars actief?

+

Veldpape makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Olst, Deventer, Diepenveen en Welsum.

In welk prijssegment is Veldpape makelaars actief?

+

Veldpape makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Veldpape makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 397.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Olst

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Olst en vergelijkbaar is aan Veldpape makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!