Tel Krop Makelaars

Tel Krop Makelaars is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Tel Krop Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Tel Krop Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Tel Krop Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Tel Krop Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 724.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 395.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Tel Krop Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Tel Krop Makelaars verkoopt

Tel Krop Makelaars is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Tel Krop Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Tel Krop Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 21 € 740.000
Amstelveen 1 € 390.000

Type woningen die Tel Krop Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Tel Krop Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Tel Krop Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
50%
tussenwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
8%
benedenwoning
8%
portiekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Tel Krop Makelaars

Wat kost Tel Krop Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Tel Krop Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Tel Krop Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.600 en de € 5.400.

Waar is Tel Krop Makelaars actief?

+

Tel Krop Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Amstelveen.

In welk prijssegment is Tel Krop Makelaars actief?

+

Tel Krop Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Tel Krop Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 724.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Tel Krop Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!