Michiel van Maanen Makelaardij

Michiel van Maanen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bennebroek. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Michiel van Maanen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Michiel van Maanen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bennebroek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Michiel van Maanen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Michiel van Maanen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 633.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 99.000
  • Aantal transacties 47
Meer informatie over Michiel van Maanen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Michiel van Maanen Makelaardij verkoopt

Michiel van Maanen Makelaardij is het meeste actief in Bennebroek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Michiel van Maanen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Michiel van Maanen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bennebroek 11 € 808.000
Heemstede 9 € 670.000
Hillegom 4 € 706.000
Zwaanshoek 4 € 485.000
Haarlem 4 € 515.000

Type woningen die Michiel van Maanen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Michiel van Maanen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Michiel van Maanen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
2 onder 1 kapwoning
16%
portiekflat
16%
hoekwoning
14%
vrijstaande woning
12%
eindwoning
5%
geschakelde woning
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Michiel van Maanen Makelaardij

Wat kost Michiel van Maanen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Michiel van Maanen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Michiel van Maanen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.200 en de € 4.700.

Waar is Michiel van Maanen Makelaardij actief?

+

Michiel van Maanen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bennebroek, Heemstede, Hillegom, Zwaanshoek en Haarlem.

In welk prijssegment is Michiel van Maanen Makelaardij actief?

+

Michiel van Maanen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Michiel van Maanen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 633.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bennebroek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bennebroek en vergelijkbaar is aan Michiel van Maanen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!