Makelaars in Zwaanshoek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zwaanshoek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Zwaanshoek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zwaanshoek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zwaanshoek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zwaanshoek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Zwaanshoek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 793.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -72.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zwaanshoek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zwaanshoek

In Zwaanshoek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 613.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -72.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Zwaanshoek.

Bij de verkoop van een huis in Zwaanshoek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 177 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 613.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zwaanshoek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zwaanshoek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 793.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zwaanshoek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zwaanshoek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zwaanshoek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zwaanshoek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zwaanshoek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Michiel van Maanen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zwaanshoek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zwaanshoek.

 • NIEUW! Makelaardij B.V.

  2. NIEUW! Makelaardij B.V.

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 525.000
  Woningen verkocht
  1
 • Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g.

  3. Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g.

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 698.000
  Woningen verkocht
  1
 • Meermakelaars

  4. Meermakelaars

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1
 • Gabriëlle Makelaardij

  5. Gabriëlle Makelaardij

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.100.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Zwaanshoek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zwaanshoek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zwaanshoek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zwaanshoek

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 634.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Zwaanshoek Omgeving

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.593.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Zwaanshoek

In Zwaanshoek zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Michiel van Maanen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zwaanshoek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Spieringweg 911 ERA Hoofddorp makelaars c.s. € 1.990.000
Spieringweg 1009 Michiel van Maanen Makelaardij € 1.195.000
Pauwhof 15 Gabriëlle Makelaardij € 1.100.000
Bennebroekerweg 916 Floriande Makelaars € 1.050.000
Goudriaanstraat 79 Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. € 698.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zwaanshoek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zwaanshoek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Zwaanshoek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zwaanshoek.

Wat kost een makelaar in Zwaanshoek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zwaanshoek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zwaanshoek van € 7.900 tot € 9.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zwaanshoek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zwaanshoek zijn € 4.000 a € 5.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zwaanshoek?

+

De meest verkopende makelaar van Zwaanshoek is Michiel van Maanen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zwaanshoek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zwaanshoek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zwaanshoek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zwaanshoek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!