Dijkhuizen Makelaars

Dijkhuizen Makelaars is een makelaar gevestigd in Voorburg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dijkhuizen Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Dijkhuizen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Voorburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dijkhuizen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dijkhuizen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 384.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
  • Aantal transacties 74
Meer informatie over Dijkhuizen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Dijkhuizen Makelaars verkoopt

Dijkhuizen Makelaars is het meeste actief in Voorburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dijkhuizen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dijkhuizen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Voorburg 59 € 382.000
Den Haag 8 € 455.000
Leidschendam 4 € 331.000
Rijswijk 3 € 313.000

Type woningen die Dijkhuizen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dijkhuizen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dijkhuizen Makelaars het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
44%
tussenwoning
23%
galerijflat
9%
benedenwoning
5%
bovenwoning
4%
eindwoning
4%
hoekwoning
4%
2 onder 1 kapwoning
2%
maisonnette
2%
tussenverdieping
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dijkhuizen Makelaars

Wat kost Dijkhuizen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dijkhuizen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dijkhuizen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Dijkhuizen Makelaars actief?

+

Dijkhuizen Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Voorburg, Den Haag, Leidschendam en Rijswijk.

In welk prijssegment is Dijkhuizen Makelaars actief?

+

Dijkhuizen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dijkhuizen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 384.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Voorburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Voorburg en vergelijkbaar is aan Dijkhuizen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!