BenS Makelaars

BenS Makelaars is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BenS Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. BenS Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BenS Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BenS Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 530.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 67.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over BenS Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar BenS Makelaars verkoopt

BenS Makelaars is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BenS Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BenS Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 22 € 536.000
Amstelveen 1 € 1.049.000
Zaandam 1 € 325.000

Type woningen die BenS Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BenS Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BenS Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
40%
benedenwoning
35%
tussenwoning
10%
2 onder 1 kapwoning
5%
portiekwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BenS Makelaars

Wat kost BenS Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BenS Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BenS Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is BenS Makelaars actief?

+

BenS Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Amstelveen en Zaandam.

In welk prijssegment is BenS Makelaars actief?

+

BenS Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BenS Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 530.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan BenS Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!