Bakker Makelaardij

Bakker Makelaardij is een makelaar gevestigd in Beverwijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bakker Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bakker Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beverwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bakker Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bakker Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 361.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Bakker Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Bakker Makelaardij verkoopt

Bakker Makelaardij is het meeste actief in Beverwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bakker Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bakker Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beverwijk 9 € 342.000
Uitgeest 2 € 389.000
Velsen-Noord 1 € 479.000

Type woningen die Bakker Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bakker Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bakker Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
20%
portiekwoning
20%
hoekwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bakker Makelaardij

Wat kost Bakker Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bakker Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bakker Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Bakker Makelaardij actief?

+

Bakker Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beverwijk, Uitgeest en Velsen-Noord.

In welk prijssegment is Bakker Makelaardij actief?

+

Bakker Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bakker Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 361.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beverwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beverwijk en vergelijkbaar is aan Bakker Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!