De Kroon Makelaars

De Kroon Makelaars is een makelaar gevestigd in Heemskerk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Kroon Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Kroon Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heemskerk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Kroon Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Kroon Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 348.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 15.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over De Kroon Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Kroon Makelaars verkoopt

De Kroon Makelaars is het meeste actief in Heemskerk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Kroon Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Kroon Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heemskerk 14 € 348.000
Beverwijk 13 € 340.000
Wijk aan Zee 8 € 336.000
Castricum 3 € 494.000
Uitgeest 1 € 399.000

Type woningen die De Kroon Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Kroon Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Kroon Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
hoekwoning
18%
galerijflat
13%
portiekwoning
10%
2 onder 1 kapwoning
8%
vrijstaande woning
5%
eindwoning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Kroon Makelaars

Wat kost De Kroon Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Kroon Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Kroon Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is De Kroon Makelaars actief?

+

De Kroon Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heemskerk, Beverwijk, Wijk aan Zee, Castricum en Uitgeest.

In welk prijssegment is De Kroon Makelaars actief?

+

De Kroon Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Kroon Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 348.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heemskerk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heemskerk en vergelijkbaar is aan De Kroon Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!