Portegies Makelaars

Portegies Makelaars is een makelaar gevestigd in Beverwijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Portegies Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Portegies Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Beverwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Portegies Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Portegies Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 349.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -64.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Portegies Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Portegies Makelaars verkoopt

Portegies Makelaars is het meeste actief in Beverwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Portegies Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Portegies Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beverwijk 11 € 359.000
Heemskerk 3 € 246.000
Velsen-Noord 2 € 275.000
Castricum 2 € 525.000

Type woningen die Portegies Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Portegies Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Portegies Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
27%
portiekwoning
20%
tussenwoning
20%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Portegies Makelaars

Wat kost Portegies Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Portegies Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Portegies Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Portegies Makelaars actief?

+

Portegies Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beverwijk, Heemskerk, Velsen-Noord en Castricum.

In welk prijssegment is Portegies Makelaars actief?

+

Portegies Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Portegies Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 349.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Beverwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Beverwijk en vergelijkbaar is aan Portegies Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!