Makelaars in Zuidermeer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zuidermeer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Zuidermeer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zuidermeer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zuidermeerweg en omgeving.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zuidermeer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Zuidermeer zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Zuidermeer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 415.000
 • Gemiddelde verkooptijd 21
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zuidermeer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zuidermeer

In Zuidermeer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 385.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Zuidermeer.

Bij de verkoop van een huis in Zuidermeer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 147 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 385.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zuidermeer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zuidermeer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 415.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zuidermeer is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zuidermeer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zuidermeer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zuidermeer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zuidermeer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat JASPERS - VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Zuidermeer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zuidermeer.

Populaire buurten in Zuidermeer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zuidermeer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zuidermeer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zuidermeerweg en omgeving

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Zuidermeer

In Zuidermeer zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar JASPERS - VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Zuidermeer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Overtoom 40 Van t Riet De-Makelaar € 550.000
Sint Bernadettestraat 4 JASPERS - VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs € 480.000
Overtoom 1 LUCA Makelaardij B.V. € 215.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zuidermeer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zuidermeer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Zuidermeer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zuidermeer.

Wat kost een makelaar in Zuidermeer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zuidermeer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zuidermeer van € 4.200 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zuidermeer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zuidermeer zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zuidermeer?

+

De meest verkopende makelaar van Zuidermeer is JASPERS - VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zuidermeer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zuidermeer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zuidermeer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zuidermeer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!