De Beukelaer Makelaardij

De Beukelaer Makelaardij is een makelaar gevestigd in Enkhuizen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt De Beukelaer Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Beukelaer Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Enkhuizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Beukelaer Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Beukelaer Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -166.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over De Beukelaer Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Beukelaer Makelaardij verkoopt

De Beukelaer Makelaardij is het meeste actief in Enkhuizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Beukelaer Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Beukelaer Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Enkhuizen 2 € 345.000
Grootebroek 2 € 320.000
Koog aan de Zaan 1 € 475.000
Hoorn 1 € 425.000
Westzaan 1 € 340.000

Type woningen die De Beukelaer Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Beukelaer Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Beukelaer Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
benedenwoning
13%
bovenwoning
13%
eindwoning
13%
vrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Beukelaer Makelaardij

Wat kost De Beukelaer Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Beukelaer Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Beukelaer Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is De Beukelaer Makelaardij actief?

+

De Beukelaer Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Enkhuizen, Grootebroek, Koog aan de Zaan, Hoorn en Westzaan.

In welk prijssegment is De Beukelaer Makelaardij actief?

+

De Beukelaer Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Beukelaer Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 373.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Enkhuizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Enkhuizen en vergelijkbaar is aan De Beukelaer Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!