Makelaars in Beets

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Beets, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Beets. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Beets helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Beets.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Beets zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Beets zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Beets afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 374.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Beets
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Beets

In Beets is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 650.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Beets.

Bij de verkoop van een huis in Beets is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 160 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 650.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Beets. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Beets weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 374.000.

Het meest voorkomende energielabel in Beets is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Beets. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Beets

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Beets? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Beets. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Beets, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Beets.

Populaire buurten in Beets

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Beets? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Beets. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Beets

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 374.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Beets

In Beets zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Beets.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Voorkamp 18 H3 Landelijk Vastgoed B.V. € 425.000
Beets 65 Tromp Garantiemakelaars € 399.000
Koogweg 26 HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht! € 375.000
Beets 17 A Sopar Makelaars € 295.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beets

Hoeveel makelaars zijn er actief in Beets?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Beets. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Beets.

Wat kost een makelaar in Beets?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Beets is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Beets van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Beets?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Beets zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Beets?

+

De meest verkopende makelaar van Beets is HR Makelaars, altijd meer dan je verwacht!. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Beets zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Beets?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Beets aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Beets.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!