AgriTeam Makelaars

AgriTeam Makelaars is een makelaar gevestigd in Olst. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt AgriTeam Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. AgriTeam Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Olst en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van AgriTeam Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties AgriTeam Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 602.000
  • Gemiddelde verkooptijd 83
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 3.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over AgriTeam Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar AgriTeam Makelaars verkoopt

AgriTeam Makelaars is het meeste actief in Olst. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar AgriTeam Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt AgriTeam Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Olst 2 € 533.000
Haarle 2 € 572.000
Hellendoorn 1 € 625.000
Dalfsen 1 € 625.000

Type woningen die AgriTeam Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat AgriTeam Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat AgriTeam Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in AgriTeam Makelaars

Wat kost AgriTeam Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van AgriTeam Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer AgriTeam Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.000 en de € 4.500.

Waar is AgriTeam Makelaars actief?

+

AgriTeam Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Olst, Haarle, Hellendoorn, Manderveen en Dalfsen.

In welk prijssegment is AgriTeam Makelaars actief?

+

AgriTeam Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar AgriTeam Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 602.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Olst

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Olst en vergelijkbaar is aan AgriTeam Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!