Makelaars in Netersel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Netersel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Netersel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Netersel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Netersel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Netersel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Netersel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Netersel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 573.000
 • Gemiddelde verkooptijd 95
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 141.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Netersel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Netersel

In Netersel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 510.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 141.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Netersel.

Bij de verkoop van een huis in Netersel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 151 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 510.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Netersel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Netersel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 573.000.

Het meest voorkomende energielabel in Netersel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Netersel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Netersel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Netersel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Netersel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Netersel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Netersel.

Populaire buurten in Netersel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Netersel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Netersel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Netersel

  Verkooptijd
  95 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 573.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Netersel

In Netersel zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Netersel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Hoeve 15 Box Makelaardij € 898.000
Beemke 61 en 59A ROIJMANS MAKELAARDIJ € 695.000
Carolus Simplexplein 31 a Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars € 555.000
Schuttersweg 25 Wanrooij Makelaardij € 369.000
Schuttersweg 25 Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Netersel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Netersel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Netersel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Netersel.

Wat kost een makelaar in Netersel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Netersel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Netersel van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Netersel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Netersel zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Netersel?

+

De meest verkopende makelaar van Netersel is Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Netersel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Netersel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Netersel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Netersel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!