Makelaars in Slenaken

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Slenaken, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Slenaken. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Slenaken helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Slenaken.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Slenaken zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Slenaken zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Slenaken afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 681.000
 • Gemiddelde verkooptijd 260
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Slenaken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Slenaken

In Slenaken is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 357.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Slenaken.

Bij de verkoop van een huis in Slenaken is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 214 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 357.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Slenaken. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Slenaken weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 681.000.

Het meest voorkomende energielabel in Slenaken is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Slenaken. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Slenaken

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Slenaken? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Slenaken. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dionne makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Slenaken, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Slenaken.

 • Consten Vastgoed

  2. Consten Vastgoed

  Verkooptijd
  105 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 297.000
  Woningen verkocht
  1
 • Aelmans Woningmakelaars BV

  3. Aelmans Woningmakelaars BV

  Verkooptijd
  1125 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 2.000.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Slenaken

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Slenaken? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Slenaken. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Slenaken

  Verkooptijd
  260 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 681.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Slenaken

In Slenaken zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Dionne makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Slenaken.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Planckweg 25 Aelmans Woningmakelaars BV € 2.000.000
Engelsdalstraat 33 Dionne makelaars € 395.000
Engelsdalstraat 13 Dionne makelaars € 385.000
Engelsdalstraat 43 Dionne makelaars € 329.000
Dorpsstraat 23 Consten Vastgoed € 297.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Slenaken

Hoeveel makelaars zijn er actief in Slenaken?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Slenaken. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Slenaken.

Wat kost een makelaar in Slenaken?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Slenaken is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Slenaken van € 6.800 tot € 8.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Slenaken?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Slenaken zijn € 3.400 a € 5.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Slenaken?

+

De meest verkopende makelaar van Slenaken is Dionne makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Slenaken zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Slenaken?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Slenaken aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Slenaken.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!